Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΣτέφανος Κασσελάκης: Πέρασε την πύλη του στρατοπέδου νεοσυλλέκτων της Θήβας

Στέφανος Κασσελάκης: Πέρασε την πύλη του στρατοπέδου νεοσυλλέκτων της Θήβας

Η βόλτα στη Θήβα, τα ψώνια της τελευταίας στιγμής και τα δώρα από ντόπιους – «Περήφανος που υπηρετώ την πατρίδα μου» έγραψε στο Instagram

Την πύλη του στρατοπέδου της Θήβας πέρασε ακριβώς στις 16:00 το απόγευμα της Παρασκευής ο Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος και από τον πατέρα του, ο οποίος, όπως αποκάλυψε, είχε υπηρετήσει επίσης στο Πυροβολικό.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης έφτασε στη Θήβα λίγο πριν από τις δύο το μεσημέρι, ωστόσο έκανε αρκετές στάσεις μέχρι να παρουσιαστεί στο στρατόπεδο, αγοράζοντας απαραίτητα πράγματα για τη θητεία του ενώ συνομίλησε και με πολίτες.Στις 16:00 το απόγευμα κατέβηκε από το τζιπ, στο οποίο επέβαινε και αφού έβγαλε τα πράγματά του, χαιρέτισε τον πατέρα του αλλά και φίλους και συνεργάτες του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονταν έξω από το στρατόπεδο. Λίγο αργότερα, έχοντας μαζί του ένα σακ βουαγιάζ, μία τροχήλατη βαλίτσα και ένα νεσεσέρ, έδωσε τα απαραίτητα έγγραφα στην πύλη του στρατοπέδου και εισήλθε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κασσελάκης θα συναντηθεί και με τον διοικητή του στρατοπέδου , ο οποίος αναμένεται να τον ρωτήσει αν χρειάζεται κάτι, ερώτημα στο οποίο ο κ.Κασσελάκης εκτιμάται ότι θα απαντήσει αρνητικά. 

kasselakis_stratos__3_
kasselakis_stratos__1_
kasselakis-strato__7_
kasselakis-strato__5_
kasselakis-strato__2_
kasselakis-strato__3_
kasselakis_stratos__2_

«Περήφανος που υπηρετώ την πατρίδα μας – έστω και για λίγες εβδομάδες»

Πριν καν συμπληρωθούν δύο ώρες στο στρατόπεδο της Θήβας, ο κ. Κασσελάκης έκανε ανάρτηση στο Instagram. Δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την είσοδό του στο στρατόπεδο, αλλά και από τη σύντομη επίσκεψή του στην πόλη της Θήβας, ο κ. Κασσελάκης χαρακτήρισε τη σημερινή ως «σημαντική ημέρα για κάθε Έλληνα», πόσο μάλλον για τον ίδιο «ένα “παιδί της Ομογένειας”».

«Περήφανος που υπηρετώ την πατρίδα μας – έστω για λίγες εβδομάδες. Όμως έχω αποφασίσει να την υπηρετώ για όλη μου τη ζωή», καταλήγει στην ανάρτηση.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Κασσελάκη:

Σημαντική ημέρα για κάθε Έλληνα.
Πόσο μάλλον για εμένα, ένα «παιδί της Ομογένειας».
Περήφανος που υπηρετώ την πατρίδα μας – έστω για λίγες εβδομάδες.
Όμως έχω αποφασίσει να την υπηρετώ για όλη μου τη ζωή.

Οι στάσεις που έκανε στη Θήβα ο Κασσελάκης

Στην πόλη τον υποδέχθηκε η βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώτα Πούλου με τον Κασσελάκη να πηγαίνει σε μαγαζί με οπτικά για να αγοράσει φακούς επαφής, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε σε φαρμακείο για να πάρει τα απαραίτητα που θα χρειαστεί μέσα στο στρατόπεδο. Στην κεντρική πλατεία της Θήβας τον υποδέχθηκαν κάτοικοι της περιοχής και σύλλογοι που προσέφεραν δώρα στον Στέφανο Κασσελάκη που ξεκινά τη θητεία του. «Τιμή μας» του έλεγαν ντόπιοι που τον υποδέχθηκαν.

kasselakis-pateras
Ο Στέφανος Κασσελάκης με τον πατέρα του

Ανάμεσα στον κόσμο που βρέθηκε για να υποδεχθεί τον Κασσελάκη βρέθηκε και ένα μικρό κορίτσι έξι ετών που έκλαιγε στα χέρια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα ο Κασσελάκης είπε στην μικρή να συναντηθούν ξανά στο πρώτο του επισκεπτήριο.

Κατά την παρουσία του στη Θήβα, ο Κασσελάκης κάθισε σε ένα μαγαζί για καφέ. «Ήρθε με τον πατέρα του, συνοδεία 6-7 ατόμων και κάποιους βουλευτές. Δεν έφαγαν αλλά ήπιαν τον καφέ τους και τις μπύρες τους»λέει στο protothema.gr ο ιδιοκτήτης του «The bar» στη Θήβα .

Ο κ.Κασσελάκης έκανε μια σύντομη ομιλία στην κεντρική πλατεία της Θήβας. «Ευχαριστώ για την θερμή υποδοχή. Είναι τιμή μου να είμαι εδώ να υπηρετήσω την πατρίδα μου ως ένας απόδημος που έχει επιστρέψει να προσφέρει στον τόπο του. Εδώ στην Θήβα έζησε και η μητέρα μου ένα μικρό χρονικό διάστημα» και πρόσθεσε για τα αγροτικά: «Έχουμε ανακοινώσει μέτρα για τα αγροτικά που είναι αυτονόητα για εμάς. Να υπάρχει μια ρύθμιση για την αγροτική γη σε μια περίοδο που η κρίση στην εφοδιαστική αλυσίδα μαίνεται. Υπάρχει μια γεωπονική σχολή εδώ επίσης που πρέπει να ενισχυθεί».

protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ