Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΝοσοκομείο Ρίου: Ποια η κατάσταση του βρέφους 35 ημέρων – Ποιες οι...

Νοσοκομείο Ρίου: Ποια η κατάσταση του βρέφους 35 ημέρων – Ποιες οι επόμενες κινήσεις των γιατρών

Μάχη για να κρατήσουν το βρέφος των 35 ημερών στη ζωή δίνουν οι γιατροί στη ΜΕθ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών με επικεφαλής τον Ανδρέα Ηλιάδη.

Ολα δείχνουν ότι κερδίζει τη μάχη για τη ζωή του το 35 ημερών βρέφος που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.

Οπως ανέφερε στην«Πελοπόννησο» ο υπεύθυνος της Μονάδας Ανδρέας Ηλιάδης, «σήμερα είναι μία καλύτερη μέρα. Φαίνεται ότι κερδίζει τη μάχη για τη ζωή του» και προσθέτει: «Η καρδιά μάς έχει απαντήσει στη θεραπεία και είμαστε αισιόδοξοι ότι σύντομα θα το αποδεσμεύσουμε από τον μηχανικό αερισμό».

Ο κ. Ηλιάδης μάς σχολίασε δε και τη στάση των γονιών του, οι οποίοι παρότι βιώνουν μία πολύ βάρβαρη δοκιμασία έχουν εμπιστευτεί απόλυτα το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ Παίδων. «Οι γονείς είναι δίπλα μας και δεν σας κρύβω ότι μας έχει εντυπωσιάσει η εμπιστοσύνη τους σε ένα τόσο δύσκολο περιστατικό. Προχωράμε σιγά-σιγά και μεθοδικά».

Μάχη για να κρατήσουν το μωράκι των 35 ημερών στη ζωή δίνουν οι γιατροί στη ΜΕΘ στο ΠΓΝ Πατρών στο Ρίο, με μπροστάρη τον Ανδρέα Ηλιάδη.

Υπενθυμίζουμε ότι το βρέφος μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο σχεδόν χωρίς σφυγμό. Οι γιατροί διαπίστωσαν «οξεία» υπογλυκαιμία, απόρροια του γεγονότος ότι το παιδί δεν μπορούσε να τραφεί (με γάλα) για μια-δυο μέρες. Το διασωλήνωσαν και αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ για να το μεταφέρει στη ΜΕΘ Παίδων, όπου ανέλαβαν τη φροντίδα του ο κ. Ηλιάδης και η ομάδα του.

pelop.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ