Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΚαμπάνια εορτασμού των 100 χρόνων του ΤΕΕ: Σε Πύργο και Πάτρα το...

Καμπάνια εορτασμού των 100 χρόνων του ΤΕΕ: Σε Πύργο και Πάτρα το TEERoadshow

Με κεντρικό μήνυμα «100 χρόνια ΤΕΕ: εκατό χρόνια σχεδιάζουμε την Ελλάδα του αύριο. Και συνεχίζουμε», το ΤΕΕRoadshow ταξιδεύει αυτήν την εβδομάδα σε πόλεις της Πελοποννήσου και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για να φέρει τον εορτασμό των 100 χρόνων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας κοντά στην κοινωνία. Το ΤΕΕ Roadshow είναι μια άρτια οργανωμένη κινητή πλατφόρμα για τη διεξαγωγή των εορταστικών δράσεων που θα επισκεφτεί περισσότερες από 45 πόλεις σε όλη την Ελλάδα.Ταξιδεύει επί τρίμηνο περίπου σε όλη τη χώρα, όπου μέσα από διαδραστικές εμπειρίες, διαγωνισμούς και άλλες εκπλήξεις, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει την πλούσια ιστορία του ΤΕΕ αλλά και το σημαντικό έργο που προσφέρει στον τόπο, φέρνοντας το ΤΕΕ,τα Περιφερειακά Τμήματά του και τις Νομαρχιακές Επιτροπές πιο κοντά στο ευρύ κοινό αλλά και στα μέλη του ανά την Ελλάδα, μεμια πολυποίκιλη δράση ενημέρωσης.
Το «ταξίδι» του TEERoadshow στην Πελοπόννησο εξελίσσεται ήδη αυτή την εβδομάδα και θα βρίσκεται στην Κόρινθο (Πλατεία Παναγή Τσαλδάρη), το Σάββατο 27 Απριλίου. Το «ταξίδι» της κινητής πλατφόρμας συνεχίζεται σε πόλεις της Δυτικής Ελλάδας, την Κυριακή 28 Απριλίου στον Πύργο (Θεματικό Πάρκο Ξυστρή) και τη Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου στην Πάτρα (Πλατεία Βασιλέως Γεωργίου Α’), σε όλες τις πόλεις από 10:00 ως 15:00.
Ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός θα βρίσκεται στο ΤΕΕ Roadshow στην Πάτρα τη Μεγάλη Δευτέρα 29Απριλίου στις 11:00 πμ, για επαφή με μηχανικούς και πολίτες και δηλώσεις προς τα τοπικά ΜΜΕ.
Η καμπάνια για τα 100 χρόνια ΤΕΕ «ταξιδεύει» σε όλη τη χώρα, με δεκάδες τοπικές δράσεις και εκδηλώσεις, ημερίδες και συνέδρια, που θα εξελιχθούν μέχρι το φθινόπωρο και θα ολοκληρωθούν στα τέλη Οκτωβρίου. Στόχος είναι μεταφερθεί σε όλη την Ελλάδα το μήνυμα για το ρόλο και το έργο των Ελλήνων Μηχανικών και του επαγγελματικού τους φορέα, του ΤΕΕ, στην ανόρθωση και ανάπτυξη της χώρας, τον τελευταίο αιώνα και για τη μετάβαση στον πράσινο και ψηφιακό μετασχηματισμό, με έμφαση στην ανθεκτικότητα, σήμερα και στη νέα εποχή. Η καμπάνια πραγματοποιείται με τη συμμετοχή των Περιφερειακών Τμημάτων του ΤΕΕ και των Νομαρχιακών Επιτροπών, υπό το συντονισμό του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας του ΤΕΕ και τη συμμετοχή στις εκδηλώσεις και δράσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης και της Πολιτείας γενικότερα.
Όπως δήλωσε και αναφέρει συχνά ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός, το ΤΕΕ, ο μεγαλύτερος επιστημονικός φορέας της πατρίδας μας, τόσο σε αριθμό μελών, όσο και για λόγους ουσιαστικής προσφοράς και ιστορικά, έχει έναν στόχο, πάντα: την Ελλάδα του αύριο. Με 13 βασικές ειδικότητες μηχανικών, με 17 περιφερειακά τμήματα, με περισσότερα από 130 χιλιάδες μέλη διπλωματούχους μηχανικούς, με πράξεις, έργα και νέες υπηρεσίες, συνεχίζει σήμερα για τον ψηφιακό και πράσινο μετασχηματισμό, την ευημερία της κοινωνίας και τη βιώσιμη ανάπτυξη της χώρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ