Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚατά ΡιπάςΚατά ριπάς 16 Μαρτίου

Κατά ριπάς 16 Μαρτίου

Την «έφαγαν» τα email
Την απόφασή της να μην συμμετέχει ως υποψήφια Ευρωβουλευτής στις επερχόμενες Ευρωεκλογές του Ιουνίου εάν το θέμα με τα emails που εστάλησαν σε ομογενείς δεν έχει ξεκαθαριστεί πλήρως ανακοίνωσε η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου εξηγώντας ότι «αυτό, γιατί η συνείδησή μου δεν μου επιτρέπει να συμμετέχω άθελά μου στις προσπάθειες κάποιων να πλήξουν τον θεσμό της επιστολικής ψήφου, την Κυβέρνηση Μητσοτάκη ή το κύρος της Ελλάδας».

Η ανάρτηση Κασσελάκη μέσα από το στρατόπεδο της Θήβας
Την πύλη του στρατοπέδου της Θήβας πέρασε στις 16:00 το απόγευμα της Παρασκευής ο Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος και από τον πατέρα του, ο οποίος, όπως αποκάλυψε, είχε υπηρετήσει επίσης στο Πυροβολικό. Πριν καν συμπληρωθούν δύο ώρες στο στρατόπεδο της Θήβας, ο Στ. Κασσελάκης έκανε ανάρτηση στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την είσοδό του στο στρατόπεδο, αλλά και από τη σύντομη επίσκεψή του στην πόλη της Θήβας, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Σημαντική ημέρα για κάθε Έλληνα. Πόσο μάλλον για εμένα, ένα «παιδί της Ομογένειας». Περήφανος που υπηρετώ την πατρίδα μας – έστω για λίγες εβδομάδες. Όμως έχω αποφασίσει να την υπηρετώ για όλη μου τη ζωή».

Στη Βουλή η δικογραφία κατά Καραμανλή
Την διαβίβαση στη Βουλή δικογραφίας κατά του πρώην υπουργού Μεταφορών και Υποδομών Κώστα Καραμανλή ανακοίνωσε από την Ολομέλεια ο αντιπρόεδρος του κοινοβουλίου Θανάσης Μπούρας. Η δικογραφία απεστάλη από την δικαιοσύνη στις 13.3.2024 στο πλαίσιο του άρθρου 86 του Συντάγματος και του νόμου περί ευθύνης υπουργών και σχηματίστηκε μετά από μήνυση τραυματία του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.

Διάβασαν τις δημοσκοπήσεις
Πριν από μερικές ημέρες είχα αναφερθεί στην δημοσκοπική άνοδο την οποία παρουσιάζει το κόμμα του Βελλόπουλου… Όλα δείχνουν ότι και από πλευράς της Νέας Δημοκρατίας διαβάζουν με ιδιαίτερη προσοχή τις δημοσκοπήσεις. Διάβασα λοιπόν ότι τον υπουργό Επικρατείας, Μάκη Βορίδη αποφάσισαν να «επιστρατεύσουν» αποκλειστικά και μόνο στον ελληνικό Βορρά οι κομματικοί επιτελείς της Πειραιώς, με προφανή στόχο να αναχαιτιστούν οι δεξιόστροφοι ψηφοφόροι που φλερτάρουν με τα μικρότερα κόμμα της δεξιάς, ενόψει των ευρωεκλογών. Να σημειωθεί ότι η Νέα Δημοκρατία καταγράφει πολλές απώλειες στη Βόρεια Ελλάδα, με την παράλληλη εκτίναξη της Ελληνικής Λύσης και της «Νίκης» στην ευρύτερη περιοχή.

«Καπιταλισμός και κομμουνισμός» μια… αγκαλιά
«Καπιταλισμός και κομμουνισμός» έγιναν μια… αγκαλιά στη θεαματική συναυλία του «βασιλιά των βαλς» Αντρέ Ριέ, με τους Γιάννα Αγγελοπούλου και Δημήτρη Κουτσούμπα, που βρέθηκαν στις πρώτες σειρές της συναυλίας του παγκοσμίου φήμης Ολλανδού βιολιστή και μαέστρου (που, σημειωτέον, ήταν sold out από την αρχή της προπώλησης των εισιτηρίων του), να φωτογραφίζονται «τσικ του τσικ» και χαμογελαστοί!

Κόρη πρώην «γαλάζιου» υπουργού υποψήφια με τη Νίκη
Τις πρώτες 17 υποψηφιότητες για τις ευρωεκλογές ανακοίνωσε προ ολίγων ημερών το κόμμα «Νίκη». Τα πιο «φαντεζί» ονόματα είναι αυτά του ηθοποιού Νίκου Αναδιώτη, ο οποίος έχει εκφράσει πολλές φορές το πόσο κοντά βρίσκεται στον Θεό και την Εκκλησία – μάλιστα έχει βρεθεί και στις «ιερές συγκεντρώσεις» κατά τον γάμο ομοφύλων – αλλά και αυτό του σεισμολόγου Άκη Τσελέντη. Το ευρωψηφοδέλτιο της Νίκης όμως περιλαμβάνει και μια υποψηφιότητα πιο ενδιαφέρουσα πολιτικά. Πρόκειται για την Αθηνά Φούσα, κόρη του επί σειρά ετών βουλευτή Ιωαννίνων και πρώην υπουργού της Ν.Δ. Αντώνη Φούσα, που απεβίωσε το 2022.

Την πιστεύουν οι ίδιοι;
Αυτή την πλασματική εικόνα ευμάρειας που παρουσιάζει η Κυβέρνηση και τα φιλοκυβερνητικά Μέσα άραγε την πιστεύουν οι ίδιοι; Έχουν ρίξει μία ματιά στα στοιχεία της Eurostat που αποκαλύπτουν ότι η χώρα μας είναι στον πάτο; Βγαίνουν καθόλου από τον πολυτελή μικρόκοσμό τους για να δουν πώς ζουν οι περισσότεροι άνθρωποι; Έχουν εικόνα των οφειλών εκατομμυρίων νοικοκυριών που δεν βγάζουν τον μήνα;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ