Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΣταματίνα Τσιμτσιλή για Άρη Σοϊλέδη: Οι φήμες ότι είχε προχωρήσει τη ζωή...

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Άρη Σοϊλέδη: Οι φήμες ότι είχε προχωρήσει τη ζωή του όσο η Μαρία Αντωνά έλειπε, επιβεβαιώνονται

Τι είπε η παρουσιάστρια για τις φωτογραφίες που δείχνουν τον πρώην ποδοσφαιριστή με νέα γυναίκα

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν δημοσιεύματα που θέλουν τον Άρη Σοϊλέδη να έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά.

Μάλιστα, κάποιες φωτογραφίες του πρώην ποδοσφαιριστή από έξοδό του στο θέατρο με μια γυναίκα ενίσχυσαν αυτές τις φήμες.

Το θέμα σχολίασαν το πρωί της Δευτέρας 29 Απριλίου στο Happy Day, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να λέει ότι εδώ και καιρό υπήρχαν οι φήμες πως ο Άρης Σοϊλέδης είχε προχωρήσει στη ζωή του, όσο ακόμα η Μαρία Αντωνά βρισκόταν στο «Survivor».

Δείτε το βίντεο

Συγκεκριμένα, είπε: «Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης καλώς ή κακώς ήταν ένα ζευγάρι που περιμέναμε να παντρευτούν, αλλά τελικά χωρίσανε. Φαίνεται λοιπόν, ότι οι φήμες που υπήρχαν για τρίτο πρόσωπο τελικά επιβεβαιώνονται. Δεν ξέρω, μπορεί να τη γνώρισε τώρα την κοπέλα, ή να είναι απλά μια φίλη του».

Και πρόσθεσε: «Οι φήμες όμως ήθελαν τον Άρη Σοϊλέδη γενικώς να έχει προχωρήσει τη ζωή του όσο η Μαρία έλειπε, και όταν εκείνη γύρισε από το παιχνίδι, αυτό ήταν που ουσιαστικά δημιούργησε το χάσμα επικοινωνίας του. Τη συγκεκριμένη κοπέλα επειδή δεν την γνωρίζω και μπορεί να είναι απλά μια φίλη του ή μια ξαδέλφη του και απλά να πήγαν στο θέατρο. Αλλά με αυτή τη φωτογραφία…».

protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ