Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΣτη δημοσιότητα τα στοιχεία τεσσάρων συλληφθέντων που διακινούσαν ναρκωτικά σε ανηλίκους στην...

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία τεσσάρων συλληφθέντων που διακινούσαν ναρκωτικά σε ανηλίκους στην Πάτρα

Η είδηση της διακίνησης ναρκωτικών εντός σχολικών μονάδων, μόνο προβληματισμό μπορεί να προκαλέσει. Στις 26 Απριλίου, η είδηση ότι σε σχολικό συγκρότημα της Πάτρας γινόταν διακίνηση ναρκωτικών σόκαρε το Πανελλήνιο, καθώς η διακίνηση ναρκωτικών λάμβανε χώρα ακόμα και μέσα στο σχολείο, καθώς εντοπίστηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο ζυγαριά ακριβείας, ποσότητες χασίς, κοκαΐνης και MDMA. Μπορεί η υπόθεση της Πάτρας να είδε το φως της δημοσιότητας, ωστόσο γεννά ερωτηματικά σχετικά με το τι συμβαίνει σε όλα τα σχολεία της χώρας και κατ’ επέκταση και της Ηλείας. 

Σήμερα δόθηκαν στη δημοσιότητα, έπειτα από σχετική εισαγγελική διάταξη, οι φωτογραφίες και τα στοιχεία ταυτότητας τεσσάρων ανδρών που συνελήφθησαν και κατηγορούνται ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά στην Πάτρα, μεταξύ άλλων και σε σχολικό συγκρότημα.

Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ., η δημοσιοποίηση «αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των αδικημάτων που τέλεσαν, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις».

Ειδικότερα στην ανακοίνωση της η ΕΛΑΣ αναφέρει:

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πατρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τεσσάρων ημεδαπών ανδρών, μελών εγκληματικής οργάνωσης, που ενέχεται σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών και εξαρθρώθηκε την 26-4-2024 από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών  της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών.

Πρόκειται για τους:

•             ΓΚΟΤΣΟΥΛΙΑ Άγγελο του Αναστασίου και της Κωνσταντίνας, γεν. 24/01/2003, στην Πάτρα Αχαίας

•             REXHA ARBER του AJET και της ROZA, γεν. 06/05/2001, στην Αλβανία

•             ΛΑΖΑΡΗ Δημήτριο του Βασιλείου και της Ιωάννας, γεν. στις 25/6/2004, στην Πάτρα Αχαίας

•             ΜΠΟΥΖΙΝΕΚΗ Ιωάννη-Παναγιώτη του Αθανασίου και της Άννας, γεν. στις 15/12/2004, στην Πάτρα Αχαίας

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των αδικημάτων που τέλεσαν, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2610695164, 2610695165 και 2610695160 του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση,σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, είναι συγκεκριμένης χρονικής διάρκειας μέχρι τις 30/10/2024. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ