Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΣτέφανος Κασσελάκης για Άρη Σπηλιωτόπουλο: Δεν σχολιάζω τα του οίκου μου, τα...

Στέφανος Κασσελάκης για Άρη Σπηλιωτόπουλο: Δεν σχολιάζω τα του οίκου μου, τα πιστεύω μου είναι ξεκάθαρα

Τα πιστεύω μου είναι ξεκάθαρα και όλος ο κόσμος τα ξέρει, από εκεί και πέρα χτίζουμε ένα κοινωνικό μέτωπο, συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν σχολιάζω θέματα συνεργατών εντός του κόμματος, είτε είναι πρώην πολιτκά στελέχη είτε είναι επαγγελματίες» ήταν η πρώτη δημόσια τοποθέτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη για τη συνεργασία με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, στη συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί της Τρίτης στην Κατερίνα Καινούργιου.

«Δεν σχολιάζω είτε πρόκειται για συμβούλους, για εργαζομένους της Κουμουνδούρου, όπως θες πες το. Δεν σχολίαζω τα του οίκου μου» είπε για δεύτερη φορά ο κ. Κασσελάκης ο οποίος έσπευσε να συμπληρώσει «τα πιστεύω μου είναι ξεκάθαρα και όλος ο κόσμος τα ξέρει. Από εκεί και πέρα χτίζουμε ένα κοινωνικό μέτωπο».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε επίσης πως «πιστεύω ότι δεν έχω ανάγκη επικοινωνιολόγου» για να προσθέσει μετά από σχετική ερώτηση ότι «εγώ χαράζω την προσωπική επικοινωνιακή στρατηγική αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να χτίσουμε μια κυβερνητική παράταξη με δομές και όργανα. Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη».

Ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ακόμα ότι «δεν το το περιμενα να γίνω πρόεδρος» προσθέτοντας ότι «κανείς δεν πίεσε τον Τσίπρα να αποχωρήσει, ήταν δική του απόφαση να υπάρξει αλλαγή. Εγώ είδα ένα κενό πολιτικής. Είναι αστείο να λέμε ότι τότε δεν είχα πολιτικό λόγο ενώ οι άλλοι έλεγαν γενικολογίες».

«Είμαι καθαρός και διάφανος δεν έχω πει ψέματα, αν δεν θέλω να πω κάτι δεν το αναφέρω» συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για να προσθέσει ότι «παραμένω ο εαυτός μου για όλα τα ζητήματα, τα πιστεύω μου είναι όλα στο φως».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στο τηλεφώνημα που έκανε στον Γιάννη Καλλιάνο στο οποίο είπε ότι «είναι εμπιστευτικό και το κάνω από την καρδιά μου».

protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ