«Έφυγε» αιφνιδίως ο Αστυνομικός Δημήτρης Κίτσος

Η κοινή γνώμη του Πύργου και της Ηλείας, «πάγωσε» στο άκουσμα του θανάτου του Δημήτρη Κίτσου σε ηλικία 54 ετών, στον ύπνο του, τα ξημερώματα του Σαββάτου. Ο Υπαστυνόμος Α’ του Τμήματος Τροχαίας Πύργου, έχαιρε εκτίμησης όχι μόνο στις τάξεις των συναδέλφων του στην Αστυνομία, αλλά στην κοινωνία ευρύτερα. Πάντα με το χαμόγελο, πάντα λεβέντικα, ο Δημήτρης Κίτσος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Για την εντιμότητά του, για την ανοιχτή του καρδιά, για την ντομπροσύνη του.

Σε νεαρή ηλικία παράλληλα με την καριέρα του στην Αστυνομία, η αγάπη του για το ποδόσσφαιρο και το δίκαιο, τον οδήγησε να γίνει διαιτητής στα τοπικά πρωταθλήματα της Ηλείας.

Ο πρόωρος χαμός του, σόκαρε τόσο την οικογένειά του, τη σύζυγό του και αστυνομικό Γεωργία Τσουμπελή, τις κόρες του Αγγελική και Κατερίνα, τη μητέρα του και τα αδέρφια του, όσο τους φίλους, τους συγγενείς, όσους τον γνώριζαν και τον έβλεπαν στην κοινωνία και στο καθήκον, πάντα με θετική διάθεση να πρωταγωνιστεί.

Η Εξόδιος Ακολουθία του Δημήτρη Κίτσου, θα τελεστεί σήμερα το μεσημέρι στις 3.30 στον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου, ενώ η ταφή του θα γίνει στο Κοιμητήριο Κρεστένων.

Η «ΠΡΩΤΗ» εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  Ν.ΗΛΕΙΑΣ

«Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε η αστυνομική οικογένεια της Ηλείας και βαθιά οδύνη σκέπασε τις ψυχές μας για την απώλεια του εκλεκτού συναδέλφου μέλους μας Δημήτρη Κιτσου, ο οποίος εντελώς αναπάντεχα έφυγε από κοντά μας.

Ήταν ένα από τα πλέον αξιόλογα στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, με θητεία σε μάχιμες υπηρεσίες και μονάδες της για τριάντα πέντε χρόνια, ενώ εδώ και καιρό υπηρετούσε στο  Τμήμα Τροχαίας Πύργου.

Στο πένθος συμμετέχει και ολόκληρη η πόλη του Πύργου, καθώς ο εκλιπών ήταν ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα πρόσωπα σ΄αυτήν, πάντα ανταποκρινόμενος στις επιταγές του καθήκοντος και συγχρόνως πάντα κοινωνικός, ανοιχτόκαρδος και ευγενικός και πάντα έτοιμος να βοηθήσει τον συνάνθρωπο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ένωσής μας εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά του, στη σύζυγο του, Γεν. Γραμματέα του σωματείου μας  Γεωργία, στην οικογένεια του καθώς και στους οικείους του .

Αιωνία η μνήμη σου φίλε και συνάδελφε Δημήτρη .

ΤΑ ΜΕΛΗ

ΤΟΥ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ».

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ