Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΣυντήρηση των κεντρικών διωρύγων του ΓΟΕΒ

Συντήρηση των κεντρικών διωρύγων του ΓΟΕΒ

Ξεκίνησε από συνεργεία του ΓΟΕΒ Πηνειού-Αλφειού,  η συντήρηση των κεντρικών διωρύγων του Οργανισμού, ενόψει της νέας αρδευτικής περιόδου.

Πρόκειται συγκεκριμένα για εργασίες καθαρισμού των δικτύων, ο οποίες εκτελούνται με ίδια μέσα του ΓΟΕΒ, ενώ το επόμενο διάστημα όπου δεν υπάρχει δυνατότητα  για συντήρηση, θα ακολουθήσουν εργολαβίες προκειμένου να συμμετέχουν συνεργεία ιδιωτών στο έργο αυτό.

«Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζουμε άμεσα τα προβλήματα που έχουν προκύψει στα αποστραγγιστικά και το σύστημα αντέχει σε ικανοποιητικό βαθμό. Ταυτόχρονα  θα βγάλουμε και εργολαβίες γι’ αυτές τις συντηρήσεις, ενώ  μόλις λάβουμε  το πράσινο φως από την Αποκεντρωμένη θα προχωρήσουμε  στην προκήρυξη για τα άτομα που θα προσληφθούν, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών μας για τη νέα αρδευτική περίοδο» ανέφερε στην «ΠΡΩΤΗ» ο πρόεδρος του ΓΟΕΒ κ. Αντ. Γιαχαλής.

Όπως τόνισε ο κ. Γιαχαλής εξάλλου, στην προσπάθεια για τη συντήρηση των αποστραγγιστικών δικτύων,  θα ζητηθεί και η συμβολή της Περιφέρειας, προκειμένου να  αντιμετωπιστούν προβλήματα για τα οποία δεν μπορεί να παρέμβει ο Οργανισμός.

Τις τελευταίες ημέρες επίσης διορθώθηκαν οι βλάβες που  προκλήθηκαν  στις γεννήτριες στα αντλιοστάσια Επιταλίου και Λεχαινών, ενώ κάτι ανάλογο γίνεται και με το αντλιοστάσιο του Καβουρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ