Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΗλείαΑνακοίνωση της δημοτικής παράταξης Δ.Ε.ΚΑ. - Διονύσης Μπέλτσος

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης Δ.Ε.ΚΑ. – Διονύσης Μπέλτσος

Ύστερα από συνάντηση των μελών και των στελεχών της Δημοτικής Παράταξης Δ.Ε.ΚΑ. αποφασίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ, η παράταξη να κρατήσει ουδέτερη στάση στις ερχόμενες επαναληπτικές εκλογές που θα διεξαχθούν την Κυριακή 15/10/2023.

Οποιαδήποτε άλλη φήμη ή συκοφαντία διαρρέεται στους πολίτες του Δήμου από συγκεκριμένους κύκλους, περί στήριξης σε οποιαδήποτε από τίς δύο παρατάξεις που συμμετέχουν στον δεύτερο γύρο είναι ψευδής.

Οι αρχές και οι αξίες που πορευόμαστε δεν αλλοιώνονται και δεν μπαίνουμε σε διαδικασία πλειστηριασμού θέσεων. Κάτι τέτοιο δεν αντιπροσωπεύει σε καμία των περιπτώσεων, το όραμα της παράταξης Δ.Ε.ΚΑ. για τον Δήμο μας.

Για εμάς αξιακή θέση, είναι να ανέβουμε ψηλά για να δούμε τον κόσμο και όχι για να μας δει ο κόσμος.

Για ακόμα μια φορά ευχαριστούμε θερμά όσους και όσες μας τίμησαν με την ψήφο τους και τους καλούμε να ψηφίσουν κατά συνείδηση, με γνώμονα το καλό του Δήμου μας για την επόμενη πενταετία.

Εμείς θα τιμήσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών του Δήμου, κάνοντας δημιουργική και εποικοδομιτική αντιπολίτευση προς όφελος των δημοτών.

Το πρωτοφανές στα αυτοδιοικητικά χρονικά επίτευμα της Δημοτικής Παράταξης Δ.Ε.ΚΑ., να κερδίσει το 28,42% της εμπιστοσύνης των δημοτών του δήμου Πύργου, δημιουργεί για εμάς την ιερή υποχρέωση να υπερασπιστούμε το καλό του Δήμου Πύργου, στο δημοτικό συμβούλιο στην πενταετή θητεία που ξεκινά την 1η Ιανουαρίου 2024.

Αποδεικνύει δε περίτρανα, πως το μέλλον ανήκει σε αυτή την παράταξη. Ένα μέλλον βασισμένο σε αρχές και αξίες για όλους τους πολίτες που πραγματικά θέλουν να δουν τον Δήμο Πύργου να αλλάζει πρός το καλύτερο…..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ


Warning: Undefined array key 0 in /home/protinews/public_html/wp-content/plugins/text-to-audio/includes/TTA_Helper.php on line 336

Warning: Undefined array key 0 in /home/protinews/public_html/wp-content/plugins/text-to-audio/includes/TTA_Helper.php on line 336