Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΜελόνι: «Είμαι αυτή η σκύλα» – Viral η πρωθυπουργός της Ιταλίας

Μελόνι: «Είμαι αυτή η σκύλα» – Viral η πρωθυπουργός της Ιταλίας

Η Τζόρτζια Μελόνι έχει γίνει viral λόγω του τρόπου που συστήθηκε στον Κυβερνήτη της Καμπανίας – «Είμαι αυτή η σκύλα», του είπε χαρακτηριστικά προκαλώντας του αμηχανία.

Η Τζόρτια Μελόνι, πρωθυπουργός της Ιταλίας, έχει γίνει viral λόγω της χειραψίας που αντάλλαξε με τον κυβερνήτη της Καμπανίας, Vincenzo De Luca. Η πρωθυπουργός συστήθηκε ως «αυτή η σκύλα» στον περιφερειάρχη, καθώς εκείνος πρώτος την είχε αποκαλέσει «stronza», τον περασμένο Φεβρουάριο, κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων των δημάρχων της Καμπανίας στη Ρώμη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ιταλικά μέσα, η πρωθυπουργός τον πλησίασε και του είπε  «Πρόεδρε Ντε Λούκα, (είμαι) αυτή η σκύλα η Μελόνι. Πώς είστε;». Ο ίδιος σοκαρισμένος απάντησε «Καλώς ήρθατε» και πρόσθεσε «Είμαι καλά στην υγεία μου».

Από το βίντεο είναι έκδηλη η αμηχανία ου κυβερνήτη.

Το χρονικό

Η Τζόρτζια Μελόνι στις 16 Φεβρουαρίου είχε επικρίνει τον Ντε Λούκα που ηγήθηκε εκατοντάδων δημάρχων του νότου. Προκειμένου να κάνει μία διαμαρτυρία κοντά στο ιταλικό κοινοβούλιο κατά των αμφιλεγόμενων σχεδίων της κυβέρνησης για «διαφοροποιημένη αυτονομία», τα οποία, σύμφωνα με τους επικριτές, μπορούσαν να διευρύνουν το χάσμα μεταξύ βορρά και νότου.

Η πρωθυπουργός είχε αναφέρει ότι ο Ντε Λούκα θα έπρεπε να αφιερώνει περισσότερο χρόνο στην εργασία του από το να ηγείται των διαμαρτυριών. Όταν ερωτήθηκε για την δήλωση αυτήν από δημοσιογράφους, ο περιφερειάρχης Καμπανίας απάντησε «Εσύ να δουλέψεις σκύλα».

Πηγή : tovima.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ