Στήριξη της παράταξης του Κώστα Αλεξανδρόπουλου προς τη παράταξη του Κώστα Μητρόπουλου

412

Δήμος Ζαχάρως

Σε δήλωση στήριξης της παράταξης του Κώστα Μητρόπουλου προχώρησε χθες ο δήμαρχος Ζαχάρως και επικεφαλής της παράταξης ΝΕΔΑ Κώστας Αλεξανδρόπουλος επισημαίνοντας: «Συμπολίτισσες και συμπολίτες, στη διάρκεια της δημοτικής θητείας 2019-2023 αγωνιστήκαμε με συνέπεια στις αρχές μας και αγάπη για τον τόπο μας. Το ήθος, η χρηστή διοίκηση και ένα μεγάλο έργο μετά από σκληρή και συστηματική δουλειά είναι η μεγάλη παρακαταθήκη που αφήνουμε στο Δήμο Ζαχάρως. Την προεκλογική περίοδο είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε την πολιτική αντίληψη και συμπεριφορά των υποψηφίων δημάρχων,  τη γνώση και την αποφασιστικότητά τους να αντιμετωπίσουν τα σοβαρά ζητήματα  και τα εμπόδια που δυσχεραίνουν την ανάπτυξη του Δήμου μας.

Στις εκλογές της Κυριακής 15-10-2023 θα ψηφίσουμε για την εκλογή του Δημάρχου και της Νέας Δημοτική Αρχής. Συναντήθηκα με τους υποψήφιους δημάρχους, Κώστα  Μητρόπουλο και Τάσο Κάπο και μετά από εισήγησή μου η παράταξή μας αποφάσισε να στηρίξει τον ανεξάρτητο υποψήφιο δήμαρχο κ. Κώστα Μητρόπουλο. Εκτιμούμε ότι ο Κώστας Μητρόπουλος, με τη γνώση και την εμπειρία του στην αυτοδιοίκηση και τη δημιουργική στήριξή μας, θα αποδειχθεί ικανός, υπεύθυνος και αποτελεσματικός δήμαρχος. Γι’ αυτό καλούμε τους ψηφοφόρους μας στις προσεχείς εκλογές να  στηρίξουν την υποψηφιότητά του».

Δήλωση Κώστα Μητρόπουλου

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της παράταξης «ΖαχάρΩ- Φιγαλεία» Κώστας Μητρόπουλος τόνισε: «Ευχαριστώ θερμά τον Δήμαρχο Κώστα Αλεξανδρόπουλο και τα μέλη της παράταξής του, που αποφάσισαν να υποστηρίξουν την προσπάθεια μας. Η συνεργασία με τον Κώστα Αλεξανδρόπουλο και την παράταξή του, θα έχει σημαντική συμβολή στο δύσκολο έργο που έχουμε μπροστά μας. Οι προσπάθειες τους αφήνουν μια σοβαρή παρακαταθήκη με πολιτικές και τεχνικές θέσεις για την αντιμετώπιση των μεγάλων ζητημάτων που φρενάρουν την ανάπτυξη του τόπου,καθώς και έργα σε εξέλιξη με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση,που θα αξιοποιήσουμε και θα τιμήσουμε όπως αξίζει, στο πλαίσιο του πολιτικού πολιτισμού και του πνεύματος ενότητας που είναι καθήκον να εγκαθιδρύσουμε επιτέλους στο δήμο μας.  Δεσμεύομαι πως θα διοικήσουμε με ήθος και εντιμότητα με τη βοήθεια και τη συμπαράσταση όλων σας, για να δούμε το δήμο Ζαχάρως όπως τον οραματιζόμαστε».