Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ… ΣΤΟ «ΣΚΟΤΑΔΙ»: Αναπάντητα τα ερωτηματικά της οικογένειας του 28χρονου Πατρινού...

ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ… ΣΤΟ «ΣΚΟΤΑΔΙ»: Αναπάντητα τα ερωτηματικά της οικογένειας του 28χρονου Πατρινού που “‘έφυγε” τα Χριστούγεννα

Eχουν περάσει 5 μήνες από την ημέρα που ο 28χρονος Παντελής Πολυδερόπουλος έπεφτε νεκρός στο σπίτι του. Ηταν ανήμερα τα Χριστούγεννα. Την προηγούμενη μέρα εργαζόταν κανονικά στο κατάστημα bara της Ρήγα Φεραίου. Το μεσημέρι των Χριστουγέννων μετέβη στο πατρικό του για το καθιερωμένο οικογενειακό γεύμα. Μπήκε μέσα, χαιρέτησε, κάθισε στον καναπέ… και έχασε τις αισθήσεις του. Ο θάνατός του απεδόθη σε καρδιακή ανακοπή. Χωρίς όμως ποτέ να έχει δώσει κάποιο «δείγμα» ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα.

Ο θάνατός του βύθισε στο πένθος την οικογενειά του, τους φίλους και τους συναδέλφους. Η οικογένειά του δεν έχει λάβει ακόμη επιστημονικές απαντήσεις για το τι μπορεί να συνέβη: ««Δηλαδή στα καλά καθούμενα να χάσεις έναν άνθρωπο που αγαπάς και πόσω μάλλον όταν είναι ο μικρότερος στην οικογένεια. Το φυσιολογικό είναι να φεύγει πρώτα ο παππούς, οι γονείς… Και έχει να κάνει με τον τρόπο» δήλωσε ο αδελφός του Νίκος και συμπλήρωσε: «Μέχρι σήμερα δεν ξέρουμε τι έγινε, είναι ένα γεγονός το οποίο δεν έχω καταλάβει. Προσπαθούμε να ψάξουμε με διάφορους ανθρώπους, αλλά υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα στην Πάτρα. Περιμέναμε κάτι ιστολογικές εξετάσεις και όταν έστειλα τον πατέρα μου να ρωτήσει γιατί δεν έχουμε τις εξετάσεις μετά από δυο μήνες, του είπαν ότι δε λειτουργούν τα αρμόδια κέντρα εδώ και δυο χρόνια. 270 άτομα στην Πάτρα που έχουν χάσει τους δικούς τους δεν ξέρουν από τι πέθαναν. Κάνουμε και εμείς τις εξετάσεις μας… Δεν ξέρουμε ακριβώς ποια ήταν η αιτία. Αυτός είναι και ο πόνος της μάνας. Δηλαδή εγώ λέω “εντάξει, θα προχωρήσουμε”, αλλά η μάνα λέει “από τι; Δεν μάθαμε από τι;”. Έλα, τι να της πω εγώ τώρα; Που έχουν περάσει τόσοι μήνες και δεν μπορώ να της πω κάτι. Υπολειτουργούν όλα, δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό».

Η οικογένεια έχει ψάξει καλά το ζήτημα των αιφνιδίων θανάτων στην Πάτρα. Γι αυτό και ο Νίκος Πολυδερόπουλος έκανε λόγο για 270 θανάτους στην Πάτρα τα τελευταία χρόνια. Χωρίς φυσικά να αναφερθεί σε «ψεκασμένες» θεωρίες συνωμοσίας. Όμως αν όντως η οικογένεια έχει επιβεβαιώσει τον συγκεκριμένο αριθμό, αναμφισβήτητα δίνεται μία άλλη διάσταση στο θέμα. Οσο για τις απαντήσεις για τον θάνατο του Παντελή; Πέρασαν πέντε μήνες από την τραγωδία, ίσως λοιπον η οικογένεια δεν μάθει ποτέ τι προκάλεσε τον θάνατο του 28χρονου παλικαριού.

flamis.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ