Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΤα βλέμματα στην Κουρούτα

Τα βλέμματα στην Κουρούτα

Πλήθος κόσμου αναμένεται να δώσει το παρών
Ένα τεράστιο αθλητικό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AKROPOLIS JET RAID 2024 θα διεξαχθεί στην Κουρούτα και θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 3 Ιουνίου. Ο θεαματικός αγώνας μηχανοκίνητου αθλητισμού διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Όμιλο JETSPORT και JET RAID ORGANIZATION και συνδιοργανωτής είναι η AHEPA HELLAS- Ηλεία -τμήμα 47 «Ανδρέας Παπαδάκος». Συνδιοργανωτής είναι επίσης ο Δήμος Ήλιδας, ενώ οι αγώνες θα γίνουν με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Πρόκειται για έναν αγώνα όπου θα συμμετάσχουν 80 πρωταθλητές του jetski από 20 χώρες, ενώ υπάρχει και κατηγορία με συμμετοχή ερασιτεχνών αθλητών απ’ όλη την Ελλάδα.
Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα λάβουν χώρα στην πλατεία της Κουρούτας πολιτιστικές εκδηλώσεις την Δευτέρα 3 Ιουνίου, που είναι η πρώτη μέρα του «Acropolis Jet Raid 2024».
Ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης θα γίνει το Σάββατο 8 Ιουνίου στην Κουρούτα, την τελευταία μέρα του «Acropolis Jet Raid 2024», όπου η παραλία Κουρούτας αναμένεται να γεμίσει από κόσμο. Ο τελικός αγώνας θα είναι 80χλμ. και θα λάβει χώρα από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα με 3 διαφορετικές κατηγορίες γκρανπρι. Στις 6μ.μ. θα γίνουν οι απονομές. Αμέσως μετά τις απονομές θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι που θα διοργανώσει ο Δήμος Ήλιδας και η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί έτσι με εντυπωσιακό τρόπο. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ