Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΡίο-Αντίρριο: Η στιγμή της ανάσυρσης του 30χρονου που έπεσε από τη γέφυρα...

Ρίο-Αντίρριο: Η στιγμή της ανάσυρσης του 30χρονου που έπεσε από τη γέφυρα ΒΙΝΤΕΟ

Συγκεκριμένα οι ναυτικοί, ειδοποιήθηκαν χθες το απόγευμα για έναν άνδρα ο οποίος κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στη θάλασσα από τη γέφυρα.

Βίντεο ντοκουμέντο από τις προσπάθειες των πληρωμάτων δύο πλοίων που εκτελούν το δρομολόγιο Ρίου- Αντιρρίου, να σώσουν έναν άνδρα που έπεσε από τη γέφυρα στη θάλασσα είδε το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα οι ναυτικοί, ειδοποιήθηκαν χθες το απόγευμα για έναν άνδρα ο οποίος κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στη θάλασσα από τη γέφυρα.

Η κινητοποίηση ήταν άμεση και τα δυο πλοία που πραγματοποιούν το δρομολόγιο Ρίο- Αντίρριο, χτένισαν τη θαλάσσια περιοχή και εντόπισαν τον άνδρα.

Αμέσως ξεκίνησε η επιχείρηση και τελικά λίγο αργότερα ο άνδρας ανεσύρθη νεκρός.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι για τους οποίους έπεσε από τη γέφυρα, ο οποίος είναι ο δεύτερος άνδρας που μέσα σε λίγες εβδομάδες πέφτει από τη γέφυρα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Πτώση άνδρα στη θάλασσα στο Ρίο- Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα – Διακομιδή ασθενούς

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ρίου, για πτώση στη θάλασσα 34χρονου ημεδαπού, από τη γέφυρα Ρίου-Αντίρριου.
Άμεσα για το σημείο απέπλευσε περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και ενημερώθηκαν τα πλοία της Πορθμειακής γραμμής Ρίου-Αντίρριου. Ο ανωτέρω περισυνελέγη από το Ε/Γ-Ο/Γ ”ΕΛΕΝΑ Α.” Ν.Π. 11726, δυτικά της γέφυρας και στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών ”ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Ρίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ