Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΠάτρα – Δίκη για ασέλγεια ανηλίκου: Δεκτό από το δικαστήριο βίντεο σε...

Πάτρα – Δίκη για ασέλγεια ανηλίκου: Δεκτό από το δικαστήριο βίντεο σε βάρος του πατέρα

Το επίμαχο βίντεο έχουν δει και εκκλησιαστικοί παράγοντες της περιοχής, αφού η γυναίκα «θρησκευόμενη» θέλησε με τον τρόπο αυτό να αποδείξει πως… «δεν είναι τρελή»!

Μία πολύκροτη υπόθεση γιατρού από την Πάτρα, που κατηγορείται από την πρώην σύζυγό του για ασέλγεια σε βάρος του βρέφους τους (τότε), δεν έχει φτάσει ακόμα στο ακροατήριο, με τις δύο πλευρές να «σφάζονται» στην κυριολεξία.

Η ιστορία έχει λάβει πολιτικές και εκκλησιαστικές διαστάσεις, αφού ο άνδρας που μιλά για σκευωρία προέρχεται από κόμμα του λεγόμενου «δημοκρατικού τόξου» ενώ η μητέρα από οικογένεια με βαθιές θρησκευτικές ρίζες.

Η γυναίκα έχει στην κατοχή της βίντεο, το οποίο τελικά συμπεριελήφθη στην δικογραφία και δείχνει- κατά την ίδια- τον πρώην σύζυγό της να ασελγεί στο παιδί!

Ο γιατρός από την πλευρά του ισχυρίζεται πως ήταν καθαρά μια πράξη πατρικής αγάπης και πως σε καμία περίπτωση δεν έχει σχέση με την κατηγορία που τον βαραίνει, μετά από δικαστική διαδικασία που κίνησε η πρώην του.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Είναι πάντως χαρακτηριστικό πως, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», το βίντεο το έχουν δει και εκκλησιαστικοί παράγοντες της περιοχής, αφού η γυναίκα «θρησκευόμενη» θέλησε με τον τρόπο αυτό να αποδείξει πως… «δεν είναι τρελή»!
Υπενθυμίζεται πως οι νομικοί της προσέφυγαν σε ανώτερο Δικαστικό όργανο προκειμένου να γίνει δεκτό ως αποδεικτικό το οπτικό υλικό της δικογραφίας, αφού αρχικά στην Εισαγγελία Πάτρας είχε τεθεί ζήτημα προσωπικών δεδομένων και χρήσης του υπολογιστή του σπιτιού για την καταγραφή.

Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ «ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ»

Πληροφορίες αναφέρουν πως η οικογένεια της συζύγου συνεχίζει τις πιέσεις και προς τον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών ώστε να λάβει θέση. Σύμφωνα με την πρόεδρο Αννα Μαστοράκου, το θέμα έχει πάρει τη νομική οδό, και ο ΙΣΠ θεώρησε ότι πρώτα θα πρέπει να τελεσιδικήσει και στη συνέχεια να ασχοληθεί με τις καταγγελίες το Πειθαρχικό του όργανο. Αυτό όμως, που κατηγορηματικά επεσήμανε, η κ. Μαστοράκου είναι ότι, έστω κι αν εκείνη την εποχή (2019) είχε γραφτεί πως υπήρχαν κι άλλες καταγγελίες για τον συγκεκριμένο γιατρό- οι οποίες μάλιστα «παρέπεμπαν» σε… παιδοφιλία- αποδείχτηκαν ότι ήσαν συκοφαντίες. «Δεν υπάρχει καμία άλλη κατηγορία σε βάρος του, εκτός από αυτή την πρώην συζύγου. Ο γιατρός από την πλευρά του υποστηρίζει ότι είναι αθώος και πως όλα αυτά είναι ψευδή και συκοφαντικά. Μάλιστα, συνάδελφός του από άλλη ειδικότητα δήλωσε πως «ο γιατρός πληρώνει αυτή την στιγμή κάποιες κινήσεις και κάποια λόγια που είναι βέβαιο πως δεν συνάδουν με ενδεχόμενη παιδοφιλία, ούτε καν με ασέλγεια, όμως προφανώς παρεξηγήθηκαν» τόνισε η κ. Μαστοράκου.

Αγνωστο επίσης παραμένει το πότε η υπόθεση θα φθάσει στο ακροατήριο. Θα πρέπει ούτως ή άλλως να ενημερωθεί και ο Ιατρικός Σύλλογος. Από την άλλη πλευρά το Νοσοκομείο Ρίου είχε κάνει καταγγελία της σύμβασης με τον συγκεκριμένο γιατρό, μέχρι να ολοκληρωθεί η δικαστική διαδικασία.

pelop.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ