Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠΑΟ Βάρδας:Αποχωρεί ο Μίκι Τσίρκοβιτς

ΠΑΟ Βάρδας:Αποχωρεί ο Μίκι Τσίρκοβιτς

Σημαντική η εβδομάδα που διανύουμε για τους «πράσινους της Βουπρασίας

Δεν συνεχίζει στον πάγκο του ΠΑΟ Βάρδας όπως όλα δείχνουν ο Μίκι Τσίρκοβιτς  μετά από μια άκρως επιτυχημένη παρουσία, ενώ όσον αφορά το διοικητικό σκέλος η εβδομάδα που διανύουμε θεωρείται άκρως σημαντική καθώς σε μεγάλο βαθμό θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

“Περήφανος που δούλεψα στον ΠΑΟΒ” 

Ο Μίκι Τσίρκοβιτς, με αφορμή τη λήξη της σεζόν και την απόφασή του να αποχωρήσει, θέλησε να ευχαριστήσει όσους συνεργάστηκε στην ομάδα, αναφέροντας:  «Είμαι περήφανος, που δούλεψα σε αυτή την ομάδα και πονάω που φεύγω. Η Βάρδα είναι σαν το σπίτι μου. Είμαι όμως και επαγγελματίας προπονητής και πρέπει να κοιτάξω το μέλλον μου. Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές και τη διοίκηση, οι οποίοι συνεργάστηκαν μαζί μου. Όλοι μαζί, δώσαμε χαρά σε αυτούς τους εκατό ανθρώπους που ακολουθούσαν παντού την ομάδα. Να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τον Τάκη Μαντά και τον Γιάννη Παναγιωταρόπουλο,  από τη διοίκηση τον Άκη και τον Κώστα Παλούμπη, τον Τάκη Καλογερή, τον Βαγγέλη Περδίκη, τον Χρήστο Μπακογιάννη, τον Παναγιώτη Παναγούτσο, καθώς και τους δυο μεγάλους χορηγούς, τον Γιάννη Λέντζα και τον Δημήτρη Νικολάου. Ιδιαίτερα να ευχαριστήσω προσωπικά έναν φίλαθλο που ήταν εξωτερικός χορηγός μας, γνήσιος φίλαθλος και μας βοήθησε πάρα πολύ, τον Νίκο Διαμαντόπουλο»

Επαφές και συζητήσεις…

Το θέμα του Μίκι Τσίρκοβιτς και η σχεδόν βέβαιη αποχώρησή του από τον ΠΑΟ Βάρδας ασφαλώς και είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα, αλλά από κει και πέρα οι «πράσινοι» καλούνται πρωτίστως να διευθετήσουν το διοικητικό σκέλος και ειδικότερα το πώς θα προχωρήσουν τη νέα χρονιά.  Άτομο του τωρινού διοικητικού συμβουλίου επεσήμανε πως η εβδομάδα που διανύουμε θεωρείται πολύ σημαντική στην προσπάθεια που θα γίνει για την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου. Οι επαφές και οι ζυμώσεις θα είναι συνεχείς, με απώτερο στόχο να έχουμε μια αίσια κατάληξη μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ