Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΣχόλιαKατά ριπάς...

Kατά ριπάς…

Η επιχειρηματικότητα βουλιάζει και ο πρόεδρος…. εκθεσιάζεται

Η επιχειρηματικότητα της Ηλείας βουλιάζει υπό το βάρος της οικονομικής κρίσης και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας Κώστας Νικολούτσος…. εκθεσιάζεται και ποζάρει με τον Dr. RolandFleck, CEO του εκθεσιακού ομίλου της Nurnbergmesse, του οποίου είναι μέλος η FORUM SA παρουσία του κ. Θανάση Παναγούλια Διευθυντή της FORUM SA…. Μην απορούμε λοιπόν που τα λουκέτα στις επιχειρήσεις της Ηλείας αυξάνουν μέρα με την μέρα… Εξάλλου ο πρόεδρος έχει «σοβαρότερα» ζητήματα που τον απασχολούν !

«Ράβεται» για Βουλευτής

Σε δίλημμα λέει βρίσκεται ο Θόδωρος Σκυλακάκης που ορκίστηκε στη θέση της Μαριέττας Γιαννάκου, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή… το δίλημμα Σκυλακάκη φαίνεται ότι έχει να κάνει με το εάν θα είναι υποψήφιος  στην Α’ Περιφέρεια Αθηνών ή στην Ηλεία….  Ο ίδιος φαίνεται να έχει στραμμένη την προσοχή του στην Α’ Περιφέρεια Αθηνών. Εάν  βέβαια επιλέξει την Ηλεία, ως «ασφαλέστερο νομό για την εκλογή του» τότε ένα νέο πρόσωπο το οποίο «ράβεται» για υποψήφιος στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας δεν φαίνεται να «χωράει» στο ψηφοδέλτιο του κόμματος!

Και τους πείραξε το…. «ρε»

Μαθαίνω λοιπόν ότι ορισμένοι τις προηγούμενες ημέρες ενοχλήθηκαν ιδιαίτερα από τα ευθύβολα σχόλια της  στήλης μας… όχι επειδή αυτά ήταν αναληθή, αλλά επειδή τόσα χρόνια είχαν μάθει να «κρύβονται» πίσω από όμορφα ψέματα. Μερικές φορές η αλήθεια είναι «πικρή»  αλλά είναι σαφώς προτιμότερη ακόμα και από τα ομορφότερα ψέματα που ορισμένοι σερβίρουν! Με σεβασμό λοιπόν τόσο στον εαυτό μας, όσο και στους αναγνώστες μας εμείς στις στήλες της εφημερίδας μας, θα συνεχίσουμε να γράφουμε αλήθειες και ας είναι…… πικρές!

Προαναγγελία με …κεράσματα!

Πολλά κεράσματα έκανε τις τελευταίες ημέρες  γνωστό πρόσωπο του Πύργου σε στέκι της πόλης, αναφέροντας συγχρόνως ότι κατά πολύ μεγάλο ποσοστό θα είναι επικεφαλής παράταξης στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι  που έσπευσαν να του ευχηθούν καλή επιτυχία, αν και στη συνέχεια ανέφεραν …εμπιστευτικά ότι  είναι πολύ δύσκολο να κατέβει στις εκλογές, δεδομένου ότι χρειάζονται  πολλοί υποψήφιοι που ο συγκεκριμένος  είναι αδύνατον να τους συγκεντρώσει…

«Το παρακολουθούμε…»

Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στην περιοχή του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων για το θέμα της ίδρυσης και λειτουργίας της Μονάδας Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης, που είχε εξαγγελθεί το 2018 από την προηγούμενη κυβέρνηση. Για το θέμα αυτό, που τέθηκε και  κατά τον πρόσφατο ερχομό του  πρ. υπουργού Υγείας Ανδρ. Ξανθού στην Κρέστενα, ουσιαστική ευθύνη έχει η διοίκηση του Γ.Ν. Ηλείας, που  δεν έχει προχωρήσει στο σημαντικό αυτό έργο για την ευρύτερη περιοχή. Μάλιστα ο διοικητής του Γ.Ν. Χρ. Χριστόπουλος παρουσία του κ. Ξανθού δήλωσε …αόριστα ότι παρακολουθεί το έργο, που όμως εξακολουθεί να βρίσκεται στις «καλένδες».

Ανευρέθη ο Γ.  Γεωργαντάς!

Έγραψα χθες ότι …αγνοείται  (για την Ηλεία) ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Γεωργαντάς, αλλά τελικά  …ανευρέθη και συμμετείχε στη σύσκεψη για τα σοβαρά προβλήματα λειτουργίας που αντιμετωπίζουν οι ΤΟΕΒ, στην οποία συμμετείχαν και  οι  βουλευτές Ανδρ. Νικολακόπουλος και Δημ. Μαρκόπουλος (κατάγεται από το Νομό μας).  Οι αγρότες της Ηλείας όμως  τον αναμένουν στην περιοχή προκειμένου να του εκθέσουν τα σοβαρά παράπονά τους, γύρω από τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση

Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση από κανέναν «επαναστάτη» για την κυνική ομολογία της Κεραμέως πως η περιβόητη «αναδιάταξη» του ακαδημαϊκού χάρτη της χώρας εξαντλείται στην Ηλεία και στο Αίγιο. Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση και για την απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Πατρών στην πρόταση Παναγιωτόπουλου για 110 εισακτέους στη Μουσειολογία. Μόνο η «ΠΡΩΤΗ» ανέδειξε το θέμα και φυσικά μόνος του ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος έχει μείνει να πολεμάει ανεμόμυλους. Εκλογές σου λένε έρχονται (θες το 2022, θες το 2023) που να μπλέκουμε τώρα…

Δεν το έχουν με το σκάουτινγκ

Ένα κομμάτι της δημοτικής αρχή Πύργου έχει αναλάβει τον ρόλο σκάουτερ, αλλά μάλλον δεν το έχουν  και πολύ. Δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς το… στενό μαρκάρισμα που κάνουν σε γνωστή φιγούρα των δικαστηρίων του Πύργου προκειμένου να κατέβει υποψήφιος με την παράταξη Αντωνακόπουλου. Το δίδυμο Αργυρόπουλου-Διαμαντόπουλου του έχει γίνει στενός κορσές και τον πολιορκούν. Και αυτός το παίζει και δύσκολος!

Δεν γίνεται να τα έχεις με όλους καλά

Ο Αλέξης Καστρινός έχει πει μια μεγάλη κουβέντα: «Δεν γίνεται να τα έχεις με όλους καλά». Συμφωνώ απόλυτα γιατί έτσι είναι. Όποιος θέλει ή εμφανίζεται να τα έχει με όλους καλά, είναι ψεύτικος και θα σε πουλήσει στην πρώτη ευκαιρία. Ας το έχουν υπόψη τους οι χαμογελαστοί πολιτικάντηδες που μπροστά σας τείνουν χείρα φιλίας και πίσω σας σκέφτονται πώς να σας την κάνουν. Τους ξέρουμε, τους μάθαμε καλά τόσα χρόνια στο σινάφι.

Στερητικό σύνδρομο καρέκλας

Τρώνε τα ρούχα τους ορισμένοι στα Λεχαινά για να ρίξουν τον Λέντζα, αλλά όπως φαίνεται δεν τους βγαίνει. Ορισμένοι έχουν πάθει στερητικό σύνδρομο καρέκλας και προκειμένου να συσπειρώσουν δυνάμεις ξεχνούν πως στην προηγούμενη θητεία τους έπαιξαν  μέχρι και μπουνιές μεταξύ τους. Άλλοι την είδαν Ναπολέοντες και με 200 σταυρούς θέλουν να μπουν επικεφαλής παράταξης. Θα γελάσουμε πολύ στο άμεσο μέλλον…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατά ριπάς…

Κατά ριπάς…

“Κατά ριπάς…”

spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ