Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΣχόλια"Κατά ριπάς..."

“Κατά ριπάς…”

Οι συναντήσεις

Έτοιμος να «συμμαχήσει» ακόμα και με παλαιούς του αντιπάλους φαίνεται ότι είναι ο πρώην Δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής, ο οποίος όπως δηλώνει ότι θα διεκδικήσει και πάλι τον Δημαρχιακό θώκο. Ανάμεσα στις συναντήσεις που ήδη έχει πραγματοποιήσει μαθαίνω ότι είναι και πρόσωπα που σήμερα ανήκουν στην μειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου….!  Η ίδιος μπορεί να ετοιμάζεται να κάνει, come back….ωστόσο τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο θα έχουν σίγουρα οι πολίτες του Δήμου Πύργου!

Quiz

Σε ποιον δήμο της Ηλείας, ο εν ενεργεία δήμαρχος που στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δεν είχε ουσιαστικά αντίπαλο, κυκλοφορεί και κατηγορεί τον διαφαινόμενο ως αντίπαλο του, για τον Δημαρχιακό θώκο, για όλα όσα δεν έχουν γίνει μέχρι και σήμερα στην περιοχή;

Η κόντρα

Μαθαίνω ότι τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε μία ιδιόρρυθμη «κόντρα» μεταξύ δύο πρώην συνεργατών, για το ποιος εκ των δύο θα είναι υποψήφιος Βουλευτής όταν θα γίνουν Εθνικές εκλογές…. Μαθαίνω ότι αυτός που «κέρδισε» την υποψηφιότητα του, ήταν ο «γηραιότερος» καθώς ο «νεότερος» φαίνεται ότι δεν έχει τα απαιτούμενα προσόντα

«Πυρ ομαδόν» και με… δίκια

Έγραψα για την «πυρ ομαδόν»  επίθεση  που εξαπέλυσε σχεδόν σύσσωμη η αντιπολίτευση όσον αφορά την ανακοίνωση δια στόματος πρωθυπουργού της κατασκευής του πολυπόθητου αυτοκινητόδρομου Πατρών-Πύργου.  Κάποιοι εξ αυτών βέβαια δεν είχαν άδικο, όχι  για το Πάτρα-Πύργος-Ολυμπία, αλλά για το τμήμα το Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα, που τηρήθηκε «σιγή ιχθύος» από όλους σχεδόν του τοπικούς φορείς, με εξαίρεση τον αντιδήμαρχο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων Γιαν. Δάγκαρη.

«Τρανταχτή απόδειξη…»

Για το Πύργος-Κ. Νερό-Τσακώνα σε δήλωσή του ο Μενέλαος Γερονικολός, μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής-ΠΑΣΟΚ, σημειώνει: “Η φιέστα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ηλεία, με φόντο την κατασκευή του οδικού άξονα Πάτρα – Πύργος, απέδειξε ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν διαθέτει σχέδιο για τη συνολική ανάπτυξη της δυτικής Πελοποννήσου. Το γεγονός ότι δεν υπήρξε καμία αναφορά στον οδικό άξονα Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα, ο οποίος αποτελεί συνέχεια του Πάτρα-Πύργος, αποτελεί τρανταχτή απόδειξη…»

ΚΟΥΙΖ

Ποιος μέχρι πρότινος συνεργάτης  δημάρχου σε μεγάλο δήμο της Ηλείας, το τελευταίο διάστημα  παρουσιάζεται να προσεγγίζει παλιό αυτοδιοικητικό με …βλέψεις να επανέλθει στην ενεργό δράση;

Κοίτα ποιος μιλάει

Διάβασα την ανακοίνωση Κατσιφάρα για τα νέα εγκαίνια της Πατρών-Πύργου από τον Μητσοτάκη και τσιμπιόμουν μήπως ονειρεύομαι το κείμενο. Ο πρώην Περιφερειάρχης αναφέρεται σε «τέσσερα εγκαίνια, διαδοχικές διαψεύσεις δεσμεύσεων και χρονοδιαγραμμάτων και προεκλογικές φιέστες». Θα είχε κάθε δικαίωμα να το κάνει εάν δεν συμμετείχε και αυτός σε δύο από αυτές. Μία, το 2013 με Χρυσοχοΐδη και άλλη μία το 2019 με τον Σπίρτζη. Επίσης, μιλά για «Πάτρα – Χανάκια», όταν ο ίδιος πανηγύριζε για το «Πάτρα-Χανάκια» και το 2019. Ντροπή, δεν έχουν τόσο κοντή μνήμη οι πολίτες.

Ελάχιστοι

Το μένος που βγάζει η «ομάδα» Ανδρουλάκη στην Ηλεία κατά του Κατρίνη ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω. Αν δεν στήριζε τον Ανδρουλάκη ο Κατρίνης στην Ηλεία, θα τον βγάζατε εσείς δηλαδή πρώτο; Με ποιες δυνάμεις; Νομίζω πως δεν έχετε καταλάβει το πραγματικό πολιτικό βάρος που έχετε. Είναι ελάχιστο.

Θα γελάσουμε πολύ

Να μου το θυμηθείτε: όταν θα πλησιάζουμε στις εθνικές εκλογές οι μεγαλύτερες κόντρες στην Ηλεία δεν θα είναι μεταξύ κομμάτων, αλλά εσωκομματικές και ειδικά στη ΝΔ. Τα στρατόπεδα έχουν ήδη στηθεί και οι μάχες έχουν ήδη ξεκινήσει. Θα γελάσουμε πολύ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατά ριπάς…

Κατά ριπάς…

Κατά ριπάς…

spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ