Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑ.Σ. Ήφαιστος: Εξαιρετικά επιτυχημένη συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις με Αμαξίδιο

Α.Σ. Ήφαιστος: Εξαιρετικά επιτυχημένη συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις με Αμαξίδιο

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις με Αμαξίδιο, που διοργανώθηκε από την Εθνική Αθλητική Ομοσμπονδία Ατόμων με Αναπηρίες , έλαβε χώρα από τις 19 έως τις 21 Απριλίου 2024 στο ξενοδοχείο Lyttos Beach. Ο Αθλητικός Σύλλογος Ηφαίστος εκπροσωπήθηκε από τρείς αθλητές, με την προπονήτρια τένις Χρυσάνθη Ζαχάρου-Οταπασίδου να συνοδεύει την αποστολή.
Οι αθλητές του Α.Σ. Ηφαίστου, Σταμάτης Επαμεινώνδας, Μπάμπης Στέφανος και Αστέρης Γιαννούδης, αναμετρήθηκαν στους αγώνες με αποφασιστικότητα και πάθος. Στο μονό, ο Μπάμπης Στέφανος έπαιξε ημιτελικό αλλά δυστυχώς αποκλείστηκε από τον Λαζαρίδη του Διαφοροζώ. Αντίστοιχα, ο Γιαννούδης αποκλείστηκε από τον Στεφανούρη του Διαφοροζώ. Ο Σταμάτης Επαμεινώνδας κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο μονό, καθώς κατάφερε να αποκλείσει τους Διαλεκτόπουλο και Στεφανούρη του Διαφοροζώ, αλλά στον τελικό ηττήθηκε από τον Λαζαρίδη με σκορ 6-1, 6-0.
Στους αγώνες του διπλού, το δίδυμο Μπάμπης-Γιαννούδης κατάφερε να κατακτήσει την τρίτη θέση, κερδίζοντας μια αναμέτρηση εναντίον της ομάδας του Παναθηναϊκού και χάνοντας στο tie break από την ομάδα του Διαφοροζώ, που κατέλαβε τη δεύτερη θέση.
Η διοργάνωση του τουρνουά ήταν εξαιρετική, με τη στήριξη και την επαγρύπνηση της ΕΑΟΜ ΑμεΑ και του επδιαιτητή των αγώνων Δημήτρη Χατζή. Οι αθλητές και οι ομάδες που συμμετείχαν επέδειξαν υψηλό επίπεδο αθλητισμού και πνεύματος ανταγωνισμού, προσφέροντας θέαμα και συγκίνηση σε όλους τους παρευρισκόμενους.
Η συμμετοχή του Α.Σ. Ηφαίστου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις με Αμαξίδιο αποτέλεσε μια ακόμα απόδειξη της αφοσίωσής του στον αθλητισμό και της διάθεσής του να ανταγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο, ενισχύοντας ταυτόχρονα την κοινότητα του τένις με αμαξίδιο στην Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ