Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΣχόλιαΚατά ριπάς...

Κατά ριπάς…

Ανάληψη ευθύνης….

Μαθαίνω ότι για το «χάος» που κατά καιρούς επικρατεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου, ο πρόεδρος του ΔΣ Νώντας Κυριαζής με παρρησία ανέλαβε την ευθύνη… Σε φιλικό τραπέζι, ο πρόεδρος του ΔΣ Πύργου τόνισε «Εγώ φταίω. Έπρεπε από την πρώτη στιγμή να τον «μαζεύω» και να μην δίνω συνέχεια το λόγο στον “άνθρωπο”»….. Ο Ν. Κυριαζής, ανέλαβε το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί… έστω και με μία μικρή χρονοκαθυστέρηση. Το θέμα είναι να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους!

Δεν ξεκαθάρισε

Πάντως ο Ν. Κυριαζής δεν ξεκαθάρισε, τι θα κάνει στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές. Αντίθετα, μεταξύ σοβαρού και αστείου τόνισε ότι θα διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο…. το 2028(!). Η αλήθεια είναι ότι θα περιμένω να δω πόσοι θα επιλέξουν να επιστρέψουν σαν τον….. Σίλβιο!

Πήραν «φωτιά»

«Φωτιά» έχουν πάρει τα τηλέφωνα στη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ Ηλείας προκειμένου, παρά την κακοκαιρία, να καταφέρουν να κινητοποιήσουν τους φίλους και τα στελέχη τους, στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, στο χώρο του Ξυστρή στο Πύργο, παρουσία του Ν. Παππά. Στόχος εξάλλου είναι να συσπειρώσουν τον κόσμο καθώς πολύ σύντομα θα στηθούν οι κάλπες των εθνικών εκλογών.

Ψάχνοντας δεξιό Δήμαρχο…

Προβληματισμένοι είναι η δεξιάς απόκλισης πολίτες του Πύργου, αφού ψάχνουν ποιο πρόσωπο θα στηρίξουν στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στον Δήμο, αφού τα μέχρι τώρα ονόματα που έχουν ακουστεί… δεν τους ικανοποιούν. Δυστυχώς, σύμφωνα με τους ίδιους,πέφτουν πάνω σε κεντρώους, αριστερούς ή σε αυτούς που έχουν «αλλαξοπιστήσει»… Εάν δε βρεθεί «μπλε αίμα» όπως λένε, θα προτιμήσουν το… μη χείρον βέλτιστον.

Κάπου το χάσανε…

Δελτίο τύπου απέστειλαν, το πρωί της Πέμπτης οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι του Δήμου Πηνειού για την «επιτυχημένη» αντιπλημμυρική θωράκιση(!) στις περιοχές του Δήμου, τονίζοντας ότι: «στόχος του Δημάρχου Ανδρέα Μαρίνου είναι  η προστασία της ανθρώπινης ζωής και της περιουσίας των συνδημοτών»… Μάλλον δεν είδαν ότι τα ξημερώματα της Πέμπτης πλημμύρισαν αγροτικές εκτάσεις, λόγω των ακαθάριστων ρεμάτων στην περιοχή της Αγίας Μαύρας και του Κοροίβου. Μήπως οι κ.κ. Νίκος Μαφρέδας και Γιάννης Καραμπίνης αναφέρονταν σε άλλο Δήμο ή μήπως η Αγία Μαύρα και ο Κόροιβος δεν ανήκουν στο δήμο που διοικούν;

Αναζητά υποψηφίους

Υποψήφιος δήμαρχος, μαθαίνω ότι διακαώς αναζητά υποψηφίους που θα μπορέσουν να στελεχώσουν τον κορμό της παράταξης του. μαθαίνω μάλιστα ότι εδώ και καιρό προσπαθεί να προσεγγίσει πρόσωπο το οποίο κατά το παρελθόν εξύβριζε υπό την λογική “μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά”…. αναρωτιέμαι ωστόσο, εάν ο συγκεκριμένος υποψήφιος δεν μπορεί να κλείσει τις θέσεις στον κορμό του ψηφοδελτίου του, τι θα κάνει με τις τοπικές κοινότητες του δήμου που αναμένεται να διεκδικήσει; 

Εν αναμονή

Ο μόνος δήμος που για την ώρα δεν έχει απασχολήσει την εκλογική επικαιρότητα είναι σαφώς εκείνος του δήμου Ζαχάρως. Οι φήμες θέλουν πέραν του εν ενεργεία δημάρχου Κώστα Αλεξανδρόπουλου, δύο ακόμα παρατάξεις με επικεφαλής τόσο τον Α. Κάππο όσο και τον Κ. Μητρόπουλο, να διεκδικούν τον δήμο…για την ώρα ωστόσο δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση, αν και ο χρόνος των εκλογών πλησιάζει. Μένει να δούμε πότε τελικά θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις και πόσες παρατάξεις τελικά θα υπάρξουν στην περιοχή της Ζαχάρως. 

Quiz

Σε ποιον δήμο της Ηλείας ο αναπληρωτής δημάρχου έχει εδώ και μερικές εβδομάδες το παρωνύμιο  “Γεραπετρίτης” και γιατί;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατά ριπάς…

“Κατά ριπάς…”

Κατά ριπάς…

spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ