Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΗλείαΕπισφράγιση μιας σπουδαίας συνεργασίας: ΚΔΑΠ μεΑ ΗΛΙΑΝΘΟΣ στη Γαστούνη με το Κέντρο...

Επισφράγιση μιας σπουδαίας συνεργασίας: ΚΔΑΠ μεΑ ΗΛΙΑΝΘΟΣ στη Γαστούνη με το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Πηνειού και το Παράρτημα ΡΟΜΑ


Η 24η Απριλίου στάθηκε ορόσημο για την επισφράγιση μιας σπουδαίας συνεργασίας μεταξύ του Ηλίανθος Κδαπ μεΑ Γαστούνης και του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Πηνειού με παράρτημα Ρομά. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ελευθερίας στην Γαστούνη, με αφορμή τον ερχομό του Πάσχα, όπου όλοι μαζί στόλισαν λαμπάδες και δημιούργησαν πασχαλινές κατασκευές γεμάτες χρώμα και ζωντάνια. Στόχος αυτής της συνάντησης ήταν η αλληλεπίδραση των παιδιών και η ενδυνάμωση των σχέσεων της Κοινότητας των Ρομά και του Ηλίανθος Κδαπ μεΑ Γαστούνης, στο πλαίσιο μιας συμπεριληπτικής κοινωνίας απαλλαγμένης από προκαταλήψεις και στερεότυπα.
Η ομάδα του Ηλίανθος Κδαπ μεΑ Γαστούνης θα ήθελε να ευχαριστήσει ολόψυχα τους εργαζόμενους του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Πηνειού – με παράρτημα Ρομά, για την στήριξή τους στην οργάνωση της δράσης αυτής, όπως επίσης και τον διαμεσολαβητή της κοινότητας κύριο Χαλιλόπουλο Γιώργο , που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά τους με προθυμία και αμεσότητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ