Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΥποτονική ήταν η κίνηση χθες στον Πύργο στα πλαίσια τηςblack friday: «Μαύρη...

Υποτονική ήταν η κίνηση χθες στον Πύργο στα πλαίσια τηςblack friday: «Μαύρη Παρασκευή» λόγω και του καιρού!

Και σήμερα θα υπάρξουν μεγάλες προσφορές στα εμπορικά καταστήματα της πόλης

«Μαύρη Παρασκευή» εξαιτίας και των δυσμενών καιρικών συνθηκών,  ήταν στην κυριολεξία η χθεσινή ημέρα  για τα εμπορικά καταστήματα του Πύργου, που είχαν προετοιμαστεί κατάλληλα  για  να υποδεχτούν τους καταναλωτές, επιβάλλοντας ιδιαίτερα σημαντικές προσφορές.

Οι πολύ έντονες βροχοπτώσεις δεν επέτρεψαν  σε πολλούς κατοίκους αλλά και επισκέπτες να  μεταβούν στα μαγαζιά για να κάνουν τα ψώνια τους, κάτι που ήταν ιδιαίτερα αισθητό κυρίως κατά τις μεσημβρινές ώρες, στα κεντρικά σημεία της πόλης.

Συγχρόνως ανασταλτικός παράγοντας για την «κάθοδο» καταναλωτών στην αγορά, ήταν και τα μέτρα για τον κορωνοϊό, καθώς υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις για την είσοδο των πολιτών  στα καταστήματα.

Όπως τόνισαν επαγγελματίες, πέρα από τις αγορές μέσω διαδικτύου, η κίνηση  θύμισε έντονα την περίοδο που υπήρχε  lockdown…

Σημαντικές προσφορές ωστόσο αναμένεται να υπάρξουν και σήμερα στα μαγαζιά του Πύργου, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών εκείνων που δεν είχαν χθες τη δυνατότητα να  επισκεφτούν την αγορά.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου

Αναφορικά με την χθεσινή κίνηση στα καταστήματα της πόλης, στα πλαίσια της black Friday, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου κ. Ηλίας Ξανθούλης, ανέφερε στην «ΠΡΩΤΗ»:

«Προσφορές  υπάρχουν πολλές, όπως και μεγάλη αφθονία προϊόντων στην αγορά. Όμως λόγω καιρού δεν μπόρεσε  να βγει ο κόσμος έξω για να κυκλοφορήσει ενώ συγχρόνως λόγω του κορωνοϊού,  έχουμε αποκλείσει τους μισούς καταναλωτές από τα καταστήματα. Ο καιρός μαζί με τα μέτρα επέφεραν πλήγμα  στους εμπόρους. Η black Friday είναι μόνο για σήμερα Παρασκευή, την ώρα που  τα πολυκαταστήματα τη γύρισαν σε εβδομαδιαία και βάλε. Λογικά και αύριο Σάββατο  όμως θα υπάρχουν προσφορές, επειδή σήμερα δεν δουλέψαμε όσο θα θέλαμε».

Ακόμα ο κ. Ξανθούλης απευθυνόμενος στους καταναλωτές, ενόψει και των εορτών των Χριστουγέννων, εξέφρασε την ανάγκη που υπάρχει για τη στήριξη των  καταστημάτων της τοπικής αγοράς:

«Και στις γιορτές, αλλά και γενικότερα,  πρέπει όλοι να βοηθήσουν τα καταστήματα της πόλης, για να υπάρξει τοπική αγορά. Αφθονία υπάρχει, τα προϊόντα είναι ισάξια με τα καταστήματα και οι τιμές είναι πολύ καλές. Πρέπει ότι χαλάσουμε φέτος  να τα ξοδέψουμε στα καταστήματα της περιοχής μας, γιατί βοηθάμε και τους καταστηματάρχες και το γείτονά μας και το συγγενή  μας, που μπορεί να δουλεύει  σε κάποιο κατάστημα. Αλλά και γενικότερα την τοπική οικονομία,  για να μείνουν τα λεφτά στον τόπο μας. Εμείς σαν Εμπορικός Σύλλογος ετοιμάζουμε μια καμπάνια για να τονώσουμε την αγορά, που ακόμα δεν είναι έτοιμη αλλά προσπαθούμε αν προλάβουμε να τη βγάλουμε έως τα Χριστούγεννα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ