Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΗλείαΤην Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου και ώρα 8μ.μ. στο «Κτήμα Μερκούρη»: Καλοκαιρινή...

Την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου και ώρα 8μ.μ. στο «Κτήμα Μερκούρη»: Καλοκαιρινή Συνάντηση των παλαιών προσκόπων

Προσκοπικός θεσμός η καλοκαιρινή συνάντηση των μελών της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας,       την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου  και ώρα 8μ.μ. στο ”Κτήμα Μερκούρη”
       Στην πολλά υποσχόμενη Προσκοπική βραδιά, στη μεγάλη αυτή παρέα, προσκαλούνται να συμμετάσχουν όχι μόνο τα μέλη της Ένωσης αλλά και όσοι πέρασαν από τις Προσκοπικές ομάδες στο παρελθόν και  επιθυμούν να αναπολήσουν τις ωραίες στιγμές της νιότης ,να αναβαπτιστούν στις  αξίες του Προσκοπισμού, αλλά και φιλοπρόσκοποι ,γονείς κλπ. καθώς και σημαντικές προσωπικότητες της Ηλείας, όπως κάθε χρόνο έχει καθιερωθεί πλέον.  
       Αναμένεται να παραστούν μέλη του Δ.Σ. της Κεντρικής Επιτροπής Παλαιών Προσκόπων Ελλάδας, Ενώσεων Παλαιών Προσκόπων από όλη την Πελοπόννησο, προσωπικότητες της περιοχής, ανώτερα στελέχη ,βαθμοφόροι από τον Πύργο κλ.

Φέτος ,λόγω των καταστρεπτικών πυρκαγιών και σύμφωνα με τη διαχρονική προσπάθεια των Προσκόπων για βοήθεια στον πάσχοντα συμπολίτη η εκδήλωση μετατράπηκε σε ”Πυρά βοήθειας 2021”διότι μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την στήριξη τους .

    Ξεχωριστή βραδιά

 Η Ομάδα Συντονισμού των Παλαιών Προσκόπων και το επιτελείο των Προσκόπων Πύργου, έχουν προετοιμάσει μια ξεχωριστή βραδιά.
     Μετά την Προσκοπική Πυρά και το παραδοσιακό φαγητό, οι εκλεκτοί μουσικοί τους, θα παρουσιάσουν ένα ποικίλο πρόγραμμα,με προσκοπικά και άλλα τραγούδια Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα έχουν επιμεληθεί  μέλη των Παλιών Προσκόπων συνοδευόμενοι από εκλεκτούς μουσικούς και στελέχη των Προσκόπων..
    Δηλώσεις συμμετοχής έγκαιρα –μέχρι 29 Αυγούστου- στον Αρχηγό της Ομάδας Συντονισμού κ. Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, στους Υπαρχηγούς κ.κ.Ανδρέα Γιατρά και Παναγιώτη Καλαμπρέζο και στα μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων για την καλύτερη οργάνωση του χώρου, σύμφωνα με τους κανόνες ασφαλείας και τους υγειονομικούς περιορισμούς…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ