Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΗλεία«Ξεκάθαρα βελτιωμένη η εικόνα της περιοχής»

«Ξεκάθαρα βελτιωμένη η εικόνα της περιοχής»

Συνάντηση δημάρχου Πύργου με αντιπροσωπεία συλλόγου Οικιστών Σπιάντζας

«Παραφωνία» η συμπεριφορά ορισμένων πολιτών, που εξακολουθούν να πετούν μπάζα και να ρυπαίνουν το περιβάλλον…

Η διατήρηση της καθαρής εικόνας αλλά και η καλυτέρευσή της, ήταν ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης στη συνάντηση του δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου με αντιπροσωπεία του συλλόγου οικιστών Σπιάντζας.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο συμμετείχε και ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Νίκος Κοτσώνης, όπως και ο δημοτικός σύμβουλος και υπεύθυνος του Γραφείου Εθελοντισμού Γιάννης Πλεμμένος.

Οι οικιστές της Σπιάντζας παραδέχτηκαν ότι η εικόνα της περιοχής είναι ξεκάθαρα βελτιωμένη και δεν έχει πλέον καμία σχέση με εκείνη των περασμένων ετών, ωστόσο καυτηρίασαν την συμπεριφορά ορισμένων πολιτών που εξακολουθούν να πετούν μπάζα και να ρυπαίνουν το περιβάλλον.

Γι’ αυτό το θέμα, εκτός από την τοποθέτηση μεγάλων απαγορευτικών πινακίδων, ο κ. Αντωνακόπουλος και ο κ. Κοτσώνης πρότειναν μια διαμόρφωση ώστε να αποτραπεί αυτή η εικόνα. Επίσης το επόμενο διάστημα θα τοποθετηθούν καινούργιοι κάδοι.

Ο δήμαρχος Πύργου αναφέρθηκε επίσης στην διαμόρφωση του Αλσυλλίου της Σπιάντζας, όπου σε συνεργασία με το Δασαρχείο Πύργου θα γίνουν κάποιες ήπιες κατασκευές, καθώς και σε γενικότερες παρεμβάσεις που θα βοηθήσουν στην συνολική εικόνα της ευρύτερης περιοχής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ