Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΗλείαΞεχωριστή τιμή στις φετινές εκδηλώσεις για την Φιλαρμονική Πύργου «Απόλλων»: Επικεφαλής της...

Ξεχωριστή τιμή στις φετινές εκδηλώσεις για την Φιλαρμονική Πύργου «Απόλλων»: Επικεφαλής της λιτανευτικής πομπής για την 198η επέτειο Εξόδου Μεσολογγίου!

Αθαν. Δασκόπουλος: «Τέτοιες σημαντικές στιγμές δείχνουν ότι αναγνωρίζεται το έργο της»

Ξεχωριστή τιμή για την Φιλαρμονική Πύργου «Απόλλων» αποτέλεσε το πέρασμα στην πρώτη θέση της λιτανευτικής πομπής , κατά τις λαμπρές εκδηλώσεις που έγιναν φέτος για την 198η επέτειο από την Έξοδο των ελεύθερων πολιορκημένων, στην Ιερή Πόλη Μεσολογγίου.
Η εμφάνιση της Φιλαρμονικής Πύργου ως επικεφαλής στην πομπή με κατεύθυνση στον Κήπο των Ηρώων, όπου εψάλη τρισάγιο στους αθάνατους νεκρούς, προτάθηκε ως τιμής ένεκεν από το Δήμο της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, για την άριστη συνεργασία που υπάρχει επί σειρά ετών μεταξύ των δύο πλευρών.
«Τέτοιες σημαντικές στιγμές δείχνουν ότι αναγνωρίζεται το έργο της Φιλαρμονικής Πύργου, γεγονός που σου δίνει μεγαλύτερη δύναμη ώστε το ιστορικό σωματείο να ανέβει ακόμη πιο ψηλά αν βοηθηθεί οικονομικά από χορηγούς και τοπικούς φορείς, για να μπορέσει να ανταποκριθεί στα έξοδά της» ανέφερε ο πρόεδρος της Φιλαρμονικής «Απόλλων» κ. Αθαν. Δασκόπουλος.
Η εμφάνισή της χειροκροτήθηκε από τους επισκέπτες που κατέκλυσαν και φέτος στο Μεσολόγγι, για να αποδώσουν φόρο τιμής και σεβασμού στους ελεύθερους πολιορκημένους.
Τα τονιστεί ότι η Φιλαρμονική Πύργου συμμετέχει σε πολλές εκδηλώσεις στην Ηλεία αλλά και εκτός Νομού, γεγονός που δείχνει το σημαντικό έργο που γίνεται εντός της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ