Δωρεά για την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας Ν. Φιγαλείας

Οι δωρητές υπέγραψαν με το δήμαρχο Ζαχάρως  Κώστα Αλεξανδρόπουλο

Ο δήμαρχος Ζαχάρως κος Κώστας Αλεξανδρόπουλος έχει ξεκινήσει τις ενέργειες για την ανάπλαση και επέκταση της κεντρικής Πλατείας της Νέας Φιγαλείας.

 Στο συμβολαιογραφείου της κας Ε.  Ντούρου υπογράφηκε η δωρεά χώρου ιδιοκτησίας της οικογένειας των κκ. Χρήστου Τάγαρη και Δημήτρη- Τζίμη Τάγαρη, σύμφωνα με τη βούληση των προγόνων τους, προκειμένου να προχωρήσει η ανάπλαση –επέκταση της πλατείας και να βελτιωθεί η καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής.

Ο κ Δήμαρχος τόνισε ότι ο δήμος κάνει ενέργειες για τη διεύρυνση του χώρου της κεντρικής πλατείας της νέας Φιγαλείας προκειμένου να δημιουργηθεί ένα έργο που θα είναι ένα στολίδι για τους κατοίκους της περιοχής.

Αυτή η δωρεά, όπως και άλλες που θα ακολουθήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα, δείχνουν την εμπιστοσύνη των δημοτών προς τη νέα δημοτική αρχή και στην προσπάθεια που καταβάλλει ο κος Αλεξανδρόπουλος για να φέρει την ανάπτυξη στον Δήμο, βελτιώνοντας τις υποδομές και αναβαθμίζοντας τις συνθήκες ζωής των δημοτών του.

Ο δήμαρχος Ζαχάρως κος Κώστας Αλεξανδρόπουλος κατά την υπογραφή της δωρεάς χώρου ιδιοκτησίας της οικογένειας του Χρήστου Τάγαρη και του Δημήτρη- Τζίμη Τάγαρη για την ανάπλαση και επέκταση της κεντρικής Πλατείας της Νέας Φιγαλείας. Οι υπογραφές γι’ αυτή τη σημαντική δωρεά έγιναν παρουσία της συμβολαιογράφου κας Έλενας Ντούρου.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ