Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΔωρεά για την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας Ν. Φιγαλείας

Δωρεά για την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας Ν. Φιγαλείας

Οι δωρητές υπέγραψαν με το δήμαρχο Ζαχάρως  Κώστα Αλεξανδρόπουλο

Ο δήμαρχος Ζαχάρως κος Κώστας Αλεξανδρόπουλος έχει ξεκινήσει τις ενέργειες για την ανάπλαση και επέκταση της κεντρικής Πλατείας της Νέας Φιγαλείας.

 Στο συμβολαιογραφείου της κας Ε.  Ντούρου υπογράφηκε η δωρεά χώρου ιδιοκτησίας της οικογένειας των κκ. Χρήστου Τάγαρη και Δημήτρη- Τζίμη Τάγαρη, σύμφωνα με τη βούληση των προγόνων τους, προκειμένου να προχωρήσει η ανάπλαση –επέκταση της πλατείας και να βελτιωθεί η καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής.

Ο κ Δήμαρχος τόνισε ότι ο δήμος κάνει ενέργειες για τη διεύρυνση του χώρου της κεντρικής πλατείας της νέας Φιγαλείας προκειμένου να δημιουργηθεί ένα έργο που θα είναι ένα στολίδι για τους κατοίκους της περιοχής.

Αυτή η δωρεά, όπως και άλλες που θα ακολουθήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα, δείχνουν την εμπιστοσύνη των δημοτών προς τη νέα δημοτική αρχή και στην προσπάθεια που καταβάλλει ο κος Αλεξανδρόπουλος για να φέρει την ανάπτυξη στον Δήμο, βελτιώνοντας τις υποδομές και αναβαθμίζοντας τις συνθήκες ζωής των δημοτών του.

Ο δήμαρχος Ζαχάρως κος Κώστας Αλεξανδρόπουλος κατά την υπογραφή της δωρεάς χώρου ιδιοκτησίας της οικογένειας του Χρήστου Τάγαρη και του Δημήτρη- Τζίμη Τάγαρη για την ανάπλαση και επέκταση της κεντρικής Πλατείας της Νέας Φιγαλείας. Οι υπογραφές γι’ αυτή τη σημαντική δωρεά έγιναν παρουσία της συμβολαιογράφου κας Έλενας Ντούρου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ