ΣΕ ΠΛΉΡΗ ΕΞΈΛΙΞΗ ΟΙ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΈΣ ΠΑΡΕΜΒΆΣΕΙΣ

Αυτοψία σε περιοχές της Ηλείας που επλήγησαν από τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών Θ. Μαυρομμάτη

Σε πλήρη εξέλιξη οι αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται στην Ηλεία οι παρεμβάσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στους τομείς της αντιπλημμυρικής προστασίας και του καθαρισμού των ρεμάτων. Οι υπηρεσίες της Περιφέρειας με τη συνδρομή και των εργολάβων που έχουν αναλάβει συγκεκριμένα έργα, δουλεύουν με μεγάλη ταχύτητα και με σκοπό την γρήγορη και σωστή ολοκλήρωση παρεμβάσεων σε διάφορα σημεία του Νομού.

Σε πολλά απ αυτά τα σημεία βρέθηκε την Πέμπτη ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων, Θανάσης Μαυρομμάτης. Συγκεκριμένα, ο Αντιπεριφερειάρχης μαζί με την Προϊσταμένη Κατερίνα Αρκουμάνη, επισκέφθηκε μεταξύ άλλων την περιοχή Σκουροχωρίου – Μυρτιάς του Δήμου Πύργου στην οποία πραγματοποιείται καθαρισμός στα ρέματα «Δερβίσης» και «ρέμα Σκουροχωρίου». Επιπροσθέτως επισκέφθηκε τις θέσεις που πραγματοποιούνται εργασίες στους ποταμούς Σοχιά και Ενιπέα.

«Καλύτερα να προλαμβάνουμε, παρά να τρέχουμε μετά να επουλώνουμε πληγές. Αυτός είναι ο στόχος μας και γι’ αυτό έχουμε μετατρέψει και τους τρεις νομούς της Δυτικής Ελλάδας σε… εργοτάξιο. Νομίζω ότι ποτέ στο παρελθόν δεν υπήρξαν τόσες πολλές ταυτόχρονες παρεμβάσεις, με στόχο την θωράκιση των περιοχών μας. Οι υπηρεσίες της Περιφέρειας δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και αυτό αποτυπώνεται στο μέχρι τώρα αποτέλεσμα, καθώς παρά τις ισχυρές βροχοπτώσεις που υπήρξαν, σε γενικές γραμμές ο τόπος μας άντεξε. Όμως τίποτα δεν τελειώνει… Υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν, αν και κανένας δεν μπορεί ποτέ να είναι σίγουρος όταν αντιμετωπίζει ακραία καιρικά φαινόμενα. Συνεχίζουμε με αμείωτους ρυθμούς και θα είμαστε διαρκώς παρόντες», δήλωσε ο κ. Μαυρομμάτης.

protinews
protinews

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ