Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΗ εικόνα των κρουσμάτων στους επτά δήμους της Ηλείας

Η εικόνα των κρουσμάτων στους επτά δήμους της Ηλείας

Μικρή μείωση του συνολικού αριθμού κρουσμάτων κατέγραψε ο ΕΟΔΥ

Μικρή μείωση των κρουσμάτων καταγράφηκε στην Ηλεία από τις 6 έως τις 12 Δεκεμβρίου σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ. Ειδικότερα την εβδομάδα από 29 Νοεμβρίου έως και 5 Δεκεμβρίου είχαν καταγραφεί συνολικά 465 ενεργά κρούσματα, ενώ την εβδομάδα από 6 έως τις 12 Δεκεμβρίου καταγράφηκαν 400 νέα κρούσματα εκ των οποίων 31 συμπολίτες μας έχριζαν νοσηλείας, ενώ 369 βρίσκονται σε κατ οίκον απομόνωση.

Πρωταθλητής στα κρούσματα για μία ακόμα φορά αναδείχτηκε ο δήμος Πύργου με 191 ενεργά κρούσματα, ακολουθεί ο δήμος Ήλιδας με 58 κρούσματα, ο δήμος Αρχαίας Ολυμπίας με 48 κρούσματα, ο δήμος Πηνειού με 46 κρούσματα , ο δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης με 33 κρούσματα, ο δήμος Ζαχάρως με 18 κρούσματα και τέλος ο δήμος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων με 6 κρούσματα.

 Δέκα κρούσματα σε γυμνάσια και λύκεια

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία καταγράφηκαν σήμερα δέκα νέα κρούσματα σε γυμνάσια και λύκεια της Ηλείας. Ειδικότερα, ένα νέο κρούσμα καταγράφηκε στο ΓΕΛ Φιγαλείας, δύο στο 2ο ΕΠΑΛ Πύργου, ένα στο ΕΠΑΛ Κρεστένων, τέσσερα στο 3ο γυμνάσιο Πύργου και δύο στο 2ο ΓΕΛ Πύργου. Τέλος χθες ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 3841 νέα κρούσματα κορτωνοϊού, εκ των οποίων 43 στην Ηλεία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ