Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΒάρδα – Θύελλα  2-1: Κυπελλούχος ο ΠΑΟ  Βάρδας

Βάρδα – Θύελλα  2-1: Κυπελλούχος ο ΠΑΟ  Βάρδας

Την κατάκτηση του κυπέλλου Ηλείας ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ, πανηγυρίζει ο ΠΑΟ Βάρδας καθώς στον τελικό επικράτησε της Θύελλας Πύργου με σκορ  2-1, σε μια αναμέτρηση που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Γαστούνης. Ο τελικός κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι τέλους, με την ομάδα της Βουπρασίας να σημειώνει το νικητήριο τέρμα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων κόντρα στην ομάδα της Θύελλας που παρουσίασε  ένα πολύ καλό πρόσωπο ειδικά στο δεύτερο μέρος.

  1. το ημίχρονο

Στον  τελικό, ο ΠΑΟΒ άνοιξε το σκορ στο 18’  1-0 με κεφαλιά του Κοτσώνη που εκμεταλλεύτηκε κόρνερ του Νιφορόπουλου με τη Θύελλα  να φέρνει το ματς στα ίσια 1-1  στο 28’ χάρις σε δυνατό σουτ του Σταθάτου. Με τη συμπλήρωση 33’ αγώνα ο ΠΑΟ  έφτασε κοντά στο 2-1 αλλά την κεφαλιά του Σπανού έδιωξε ο Κουρλός εντυπωσιακά.

Ο Δουλαβέρης το γκολ της νίκης

Σε ότι έχει να κάνει με το δεύτερο μέρος, το ματς ήταν πιο αμφίρροπο με τη Θύελλα στο  59’ να έχει φάουλ με τον Ρούνη που πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο  66’ η ομάδα του Πύργου έφτασε κοντά σε δεύτερο τέρμα αλλά ο Σταθάτος σε τετ- α-τετ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Α. Τσεκούρα, ενώ στη συνέχεια σουτ του ίδιου παίκτη εξουδετέρωσε ο Κοτσώνης. Στο 68’ η Θύελλα απείλησε άμεσα  αλλά ο Τσεκούρας αντέδρασε σωστά σε σουτ του  Ρούνη από πλάγια, με τον ΠΑΟΒ στο  77’ να έχει σουτ με τον Σπανό από καλή θέση που πέρασε λίγο άουτ. Και ενώ όλα έδειχναν πως ο τελικός βάδιζε στην παράταση, η Βάρδα στο 93’ έκανε το 2-1. Ειδικότερα ο Διονυσόπουλος σέντραρε από δεξιά και ο Δουλαβέρης με κεφαλιά δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Κουρλό.

Βάρδα: Αδ. Τσεκούρας, Λιόσης,  Κοτσώνης, Παπασπηλιόπουλος, Νιφορόπουλος,  Κούστα(52’ Κ. Τσεκούρας),  Σπανός, Μικελάτος(30΄ λ.τ. Δουλαβέρης),  Διονυσόπουλος, Πλαστουργός, Κόκας(58’ Θεοφάνης)

Θύελλα: Κουρλός, Αποστολόπουλος(89’ λ.τ. Πεσκελίδης), Δημόπουλος, Δημάκης, Καρακατσάνης,  Τεκερλέκης, Μπουρούκης,  Σταθάτος, Τζανέτος,  Ρούνης, Αγκόλι

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ