Η 6η ΥΠΕ στο 9ο Forum Υγείας

Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ σε συνεργασία με την εφημερίδα «ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ»  οργανώνουν  αύριο μία θεματική ενότητα στα πλαίσια του 9ου FORUM ΥΓΕΙΑΣ 2021.

Πιο αναλυτικά, αύριο Τρίτη 29 Ιουνίου και ώρα 12:00  θα πραγματοποιηθεί η θεματική ενότητα με τίτλο «ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ: ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ….»  προκειμένου να αναπτυχθεί πολύπλευρα ο συντονισμός, η οργάνωση και τα οφέλη από  την  εμβολιαστική διαδικασία στις περιοχές ευθύνης της 6ης ΥΠΕ.. Επίσης, θα αναφερθούν οι έντονες προσπάθειες που καταβάλλονται από  την οργανωμένη πολιτεία για την ανάδειξη και την προάσπιση της υγείας του πληθυσμού έναντι του νέου κορονοιού covid 19  μέσα στις υγειονομικές δομές. Μεταξύ των άλλων, θα ακουστούν τα βήματα και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για να περάσουμε στην «επόμενη ημέρα».

Θα συμμετέχουν: ο  Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, ο  Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης, ο Δ/ντής του Κ.Υ. Βορείου Τομέα Πατρών και Συντονιστής των ομάδων ΚΟΜΥ Αχαΐας –Ηλείας, Χαράλαμπος Μπακόπουλος και  η Καθηγήτρια Ιατρικής του Παν/μίου Πατρών, Αθανασία Μουζάκη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν την θεματική ενότητα μέσω της δ/νσης: www.forumanaptixis.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ