Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΑίμα στο Χόλιγουντ – Απαρηγόρητος ο Άλεκ Μπάλντουιν μετά την τραγωδία –...

Αίμα στο Χόλιγουντ – Απαρηγόρητος ο Άλεκ Μπάλντουιν μετά την τραγωδία – Τα αναπάντητα ερωτήματα και το μυστήριο με το όπλο

Τι εξετάζουν οι αρχές – Πώς σημειώθηκε η τραγωδία

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία που ο Άλεκ Μπάλντουιν καταρρέει στη μέση του δρόμου αφού έχει πυροβολήσει και σκοτώσει κατά λάθος την συνάδελφό του και διευθύντρια φωτογραφίας στα γυρίσματά της νέας του ταινία, για λογαριασμό του Netflix, Rust. Την ίδια ώρα ο ένας από τους σκηνοθέτες που τραυματίστηκε από τον πυροβολισμό χαροπαλεύει στην εντατική.

Οι υπηρεσίες του σερίφη της κομητείας Σάντα Φε έχουν αφήσει ανοιχτή την υπόθεση, γεγονός που σημαίνει πως έχουν γίνει οι πρώτες ανακρίσεις και έχουν δοθεί καταθέσεις, ωστόσο ούτε έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, αλλά ούτε έχει γίνει κάποια σύλληψη.

Άλλωστε αυτό που πρέπει να διευκρινιστεί σε πρώτη φάση είναι πως ένα άσφαιρο όπλο το οποίο δεν θα έπρεπε να έχει σφαίρες τελικά έγινε η αιτία να σκοτωθεί ένας άνθρωπος και να παλεύει για την ζωή του ένας ακόμη.

Τι εξετάσουν οι αρχές

Οι αρχές εξετάζουν δηλαδή αν κάποιος έβαλε μέσα πραγματικές σφαίρες ή αν το μπαρούτι που χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων εκτόξευσε κάποιου είδους θραύσμα που τραυμάτισε θανάσιμα την 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας.

Δηλώσεις στα μέσα έκανε και ο σερίφης που διερευνά την υπόθεση, ονόματι Χουάν Ρίος, ο οποίος ανέφερε πως το περιστατικό έγινε είτε κατά τη διάρκεια πρόβας είτε των γυρισμάτων, ενώ το γραφείο του σερίφη παίρνει καταθέσεις από ανθρώπους της παραγωγής για να καθορίσει πώς πυροβολήθηκαν τα δύο μέλη της από τον ηθοποιό.

«Προσπαθούμε να προσδιορίσουμε τώρα πώς και ποιος τύπος βλήματος χρησιμοποιήθηκε στο πυροβόλο όπλο», είπε. Το περιστατικό συνέβη περίπου στη 1:50 μ.μ. τοπική ώρα, ανέφεραν οι ερευνητές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ