Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΡεάλ - Μπάγερν 2-1: Ασύλληπτη ανατροπή στο τέλος με ήρωα τον Χοσέλου...

Ρεάλ – Μπάγερν 2-1: Ασύλληπτη ανατροπή στο τέλος με ήρωα τον Χοσέλου και τελικός για 18η φορά

Η Ρεάλ έκανε άλλη μία ανατροπή που θα γραφτεί στα βιβλία της ιστορίας και με ήρωα τον Χοσέλου που πέτυχε δύο γκολ στο τέλος υπέταξε την Μπάγερν με 2-1 και προκρίθηκε στον τελικό Champions League για 18η φορά, όπου θα βρει απέναντί της την Ντόρτμουντ. Η Ρεάλ το έκανε ξανά με ανατροπή στο τέλος! Όταν το πήρε απόφαση, έριξε στο καναβάτσο την Μπάγερν και με δύο γκολ του Χοσέλου πήρε τη νίκη 2-1 στον δεύτερο ημιτελικό του Champions League και μαζί την πρόκριση στον τελικό, ύστερα κι από το 2-2 του Μονάχου. Οι “μερένγκες” ήταν καλύτεροι, είχαν απέναντί τους έναν εκπληκτικό Μάνουελ Νόιερ, όμως βρέθηκαν να χάνουν από γκολ του Αλφόνσο Ντέιβις, πιθανότατα παίκτη τους τη νέα σεζόν.Ο Χοσέλου βρήκε τη λύση στο 88′ και στο 90+2′ όμως και έστειλε τους Ισπανούς στο “Γουέμπλεϊ”, όπου την 1η Ιουνίου θα αντιμετωπίσουν την Ντόρτμουντ.

ΡΕΑΛ: Λουνίν, Καρβαχάλ, Ρίντιγκερ, Νάτσο, Μεντί, Τσουαμενί (70′ Καμαβινγκά), Κρόος (69′ Μόντριτς), Βαλβέρδε (81′ Ντίαθ), Μπέλιγχαμ (90+10′ Μιλιτάο), Ροντρίγκο (81′ Χοσέλου), Βινίσιους

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Κίμιχ, Ντε Λιχτ, Ντάιερ, Μαζραουί, Πάβλοβιτς, Λάιμερ, Σανέ (78′ Κιμ), Μουσιάλα (85′ Μίλερ), Γκνάμπρι (27′ Ντέιβις), Κέιν (85′ Τσούπο-Μότινγκ)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ