Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΓ΄ Εθνική: Στάση αναμονής

Γ΄ Εθνική: Στάση αναμονής

Τα  κρούσματα της Θύελλας Πατρών προβληματίζουν την ΕΠΟ

Η αλήθεια είναι ότι τα απανωτά κρούσματα στη Θύελλα Πατρών, έχουν βάλει τα δυο πόδια της ΕΠΟ σε ένα παπούτσι.

Η διοργάνωση της Γ΄ Εθνικής κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα από την πλευρά των ημερομηνιών. Εμπρός σε όλα αυτά, στην ΕΠΟ έχει σημάνει κινητοποίηση. Γνωρίζει πολύ καλά, ότι δεν υπάρχουν περιθώρια και γι’ αυτό αναμένει με πολύ μεγάλη αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθούν οι ποδοσφαιριστές της Θύελλας Πατρών.

Με βάση το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο, τα κρούσματα τα οποία εμφανίζονται ή έχουν εμφανιστεί κατά τη διάρκεια των δυο περασμένων εβδομάδων, δεν λαμβάνονται υπόψιν. Θα ληφθεί αποκλειστικά υπόψιν ο αρισθμός των κρουσμάτων ο οποίος θα προκύψει μετά τον έλεγχο που θα γίνει σήμερα  το πρωί, στο σύνολο των ποδοσφαιριστών που έχει στο δυναμικό της η ομάδα της Πάτρας. Το παιχνίδι της Τετάρτης, θα αναβληθεί αποκλειστικά και μόνο αν η Θύελλα εμφανίσει άνω των πέντε κρουσμάτων. Τα οποία θα είναι αποκλειστικά ποδοσφαιριστές της ομάδας. Μάλιστα από εκείνους οι οποίοι έχουν το δικαίωμα να αγωνιστούν.

Δεν θα είναι δηλαδή τιμωρημένοι. Σε καμία περίπτωση δεν προσμετρώνται για την αναβολή, τα όποια κρούσματα έχουν να κάνουν με το τεχνικό τιμ ή το βοηθητικό προσωπικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ