Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleSurvivor: Η εξομολόγηση της Ναυσικάς και τα πλάνα στην παραλία που… ζάλισαν...

Survivor: Η εξομολόγηση της Ναυσικάς και τα πλάνα στην παραλία που… ζάλισαν – Δείτε βίντεο

Το μόντελινγκ, τα οικονομικά προβλήματα και ο εθισμός του πατέρα της στα ναρκωτικά

Για το ξεκίνημά της στο μόντελινγκ και την ανασφάλεια που είχε μίλησε στην κάμερα του Survivor η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με την παραγωγή να επιλέγει να «ντύσει» την ιστορία της με πλάνα από το καλλίγραμμο κορμί της που… ζάλιζαν.

Η παίκτρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αναγκάστηκα από μικρή να είμαι ανεξάρτητη. Εν τέλει δεν πήγα ποτέ Πανεπιστήμιο και συνέχισα να δουλεύω μετά τα 18 μου και σαν σερβιτόρα. Μου έγινε μια πρόταση από μια make up artist στο καφέ που δούλευα για να ασχοληθώ με το μόντελινγκ. Είχα τεράστια ανασφάλεια με τον εαυτό μου. Δεν πίστευα πως έχω τις αναλογίες και το ύψος για να γίνω μοντέλο.

Ωστόσο η εντυπωσιακή καλλονή της ομάδας των Κόκκινων θέλησε να μιλήσει και για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια αλλά και για τον εθισμό του πατέρα της στα ναρκωτικά.
Η Ναυσικά, με δάκρυα στα μάτια θυμήθηκε την παιδική της ηλικία που ήταν μέσα στην φτώχια όπως είπε.

«Όποιος με γνωρίζει τώρα και δεν ξέρει το παρελθόν μου πιστεύει ότι είμαι ένα άτομα το οποίο μεγάλωσε βασιλικά. Η πραγματικότητα δεν είναι έτσι. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα σε μία οικογένεια πολύ φτωχή.

Αλλάζαμε συνεχώς σπίτι λόγω οικονομικών προβλημάτων και κάποια στιγμή αναγκαστήκαμε να μετακομίσουμε στη Δράμα, από όπου κατάγεται η μητέρα μου. Ενώ είχα πολύ μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά μου, ενώ εκείνος ήταν σχεδόν πάντα απών και λόγω της δουλειάς του και λόγω του εθισμού του στα ναρκωτικά. Έχω δει και έχω βιώσει καταστάσεις τις οποίες δεν μπορείς να ξεχάσεις εύκολα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ