«Δεν ξέρω αν ο Σερβετάλης έχει φτάσει το μέγεθος του Χορν για να πει “αποφασίζω και διατάζω”» λέει ο Φίλιππος Σοφιανός

«Το θέατρο είναι ομαδικό άθλημα και εμπλέκει πάρα πολύ κόσμο» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός

Την άποψή του σχετικά με την απόφαση του  Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος», αρνούμενος να παίζει μόνο για εμβολιασμένους, εξέφρασε ο Φίλιππος Σοφιανός.

Το πρωί της Παρασκευής 26 Νοεμβρίου ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού», τονίζοντας πως ο Άρης Σερβετάλης δεν έχει φτάσει στο μέγεθος του Δημήτρη Χορν για να μπορεί να  πει «αποφασίζω και διατάζω».

«Το 1960 ο εξαίρετος Δημήτρης Χόρν είχε δικαίωμα να βγει ένα βράδυ στην πλατεία έξω και να πει: «Κύριοι, σταματώ την παράσταση». Το έκανε και οι άνθρωποι το δεχόντουσαν. Δεν ξέρω αν ο κύριος Σερβετάλης είναι του μεγέθους του Δημήτρη Χόρν για να αποφασίσει μόνος του για μία. Το θέατρο είναι ομαδικό άθλημα και εμπλέκει πάρα πολύ κόσμο. Νομίζω ότι αυτό εμπεριέχει μία έπαρση, που δεν συνάδει με το μέγεθος του ηθοποιού. Δεν είναι τυχαίο ότι ανέφερα τον κύριο Χόρν πριν.

Από μεγάλους και σπουδαίους ανθρώπους θα μπορούσαμε να ανεχτούμε ιδιοτροπίες και τα πάντα, γιατί το ταλέντο τους ήταν πέρα από τους ορίζοντες που ξέραμε. Ο Άρης Σερβετάλης είναι ένας καλός ηθοποιός αποδεδειγμένα χωρίς καμία αντίρρηση και καμία αμφισβήτηση. Δεν ξέρω αν έχει φτάσει στο μέγεθος του Χόρν για να μπορεί να πει “αποφασιζω και διατάζω”» υποστήριξε ο δημοφιλής ηθοποιός. 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ