Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΣύβοτα: Αυτή είναι η 62χρονη γυναίκα που σκοτώθηκε με αλεξίπτωτο θαλάσσης -...

Σύβοτα: Αυτή είναι η 62χρονη γυναίκα που σκοτώθηκε με αλεξίπτωτο θαλάσσης – Ξεσπά ο γιος της [εικόνες]

Η 62χρονη που έχασε τη ζωή της στα Σύβοτα καταγόταν από την Κομοτηνή, ήταν Ελληνίδα αρμενικής καταγωγής και καθηγήτρια αγγλικών.

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια της 62χρονης γυναίκας η οποία έχασε χθες τη ζωή της ενώ έκανε αλεξίπτωτο θαλάσσης στα Σύβοτα όταν ένα ξαφνικό μπουρίνι έκοψε τον ιμάντα.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, πρόκειται για την Τζένη Κασαπιάν η οποία καταγόταν από την Κομοτηνή, ήταν Ελληνίδα αρμενικής καταγωγής και καθηγήτρια αγγλικών, είχε δύο γιους και δύο εγγόνια.

Ο χειριστής του σκάφους συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος, διεξάγεται προκαταρκτική έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος, ενώ μέσα στο μοιραίο πλεούμενο επέβαινε ο σύντροφος του θύματος και ένας βοηθός του χειριστή.

Ξεσπά ο γιος της 62χρονης

Ο γιος της 62χρονης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού, ζητά δικαιοσύνη.

“Mια χώρα που ζει από τον τουρισμό δε νοείται να ακούγεται από εδώ και από εκεί ότι σκοτώνονται άνθρωποι πάνω σε αλεξίπτωτα. Αυτό είναι απαράδεκτο. Το λιγότερο που θα μπορούσαν να κάνουν είναι να υπάρχει ένα απαγορευτικό κάθε φορά που υπάρχει πρόβλεψη μετεωρολογική για μπουρίνι. Δεν είναι δυνατόν ο καθένας για να βγάλει το μεροκάματο να βγαίνει σε συνθήκες που υπάρχει πρόβλεψη ότι θα υπάρχει μπουρίνι και αυτό το ξέρουν όλοι. Δεν έχει σημασία ο πελάτης τι θα ζητήσει, ο επαγγελματίας είναι αυτός που θα ορίσει το τι είναι σωστό και τι όχι” ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Ο θάνατος της μητέρας μας δεν οφείλεται σε πνιγμό και αυτό νομίζω αρκεί προς το παρόν” τόνισε για το δυστύχημα ο γιος του θύματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ