Κυριακή, 2 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΦώφη Γεννηματά: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση του συζύγου της ανήμερα των γενεθλίων...

Φώφη Γεννηματά: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση του συζύγου της ανήμερα των γενεθλίων της

Η Φώφη Γεννηματά «έσβησε» στις 25 Οκτωβρίου μετά από μια σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, βυθίζοντας σε μεγάλη θλίψη ολόκληρη την Ελλάδα.

Σήμερα, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ θα συμπλήρωνε 57 χρόνια ζωής και ο σύζυγός τους, Ανδρέας Τσούνης έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στα social media. Ο ίδιος βιώνει ένα πολύ μεγάλο πένθος, καθώς έχασε από το πλευρό του το στήριγμά του, τη γυναίκα της ζωής του.

Σημειώνοντας μερικούς στίχους του Οδυσσέα Ελύτη από το «Μονόγραμμα», ο Ανδρέας Τσούνης τίμησε τη μνήμη της Φώφης Γεννηματά.

«”Θά πενθώ πάντα μ’ ακούς; γιά σένα, μόνος, στόν Παράδεισο. Θά γυρίσει αλλού τίς χαρακιές. Τής παλάμης, η Μοίρα, σάν κλειδούχος. Μια στιγμή θά συγκατατεθεί ο Καιρός. Πώς αλλιώς, αφού αγαπιούνται οι άνθρωποι. Θά παραστήσει ο ουρανός τα σωθικά μας. Καί θά χτυπήσει τόν κόσμο η αθωότητα. Μέ το δριμύ του μαύρου του θανάτου.

Στον Παράδεισο έχω σημαδέψει ένα νησί. Απαράλλαχτο εσύ κι ένα σπίτι στή θάλασσα. Με κρεβάτι μεγάλο και πόρτα μικρή. Έχω ρίξει μες στ’ άπατα μιαν ηχώ. Νά κοιτάζομαι κάθε πρωί που ξυπνώ. Να σε βλέπω μισή να περπατάς στο νερό. και μισή να σε κλαίω μες στον παράδεισο. ”Σήμερα θα έκλεινες τα 57».

Δείτε την ανάρτηση:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ