Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΕπίσκεψη του υποψήφιου Ευρωβουλευτή

Επίσκεψη του υποψήφιου Ευρωβουλευτή

ΔΗΜΟΣ ΠΗΝΕΙΟΥ

ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Α. Σπυρόπουλου στη Γαστούνη 

Τον γενικό γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής και υποψήφιο ευρωβουλευτή κ. Ανδρέα Σπυρόπουλο υποδέχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Αλέξης Καστρινός. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο κτίριο Σισίνη σε θερμό κλίμα με τη συμμετοχή υπηρεσιακών και θεσμικών παραγόντων, αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων του Δήμου Πηνειού.

Κατά τον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Πηνειού επανέλαβε ότι το δημαρχείο θα είναι πάντα ανοικτό σε οποιονδήποτε εκπρόσωπο κόμματος του δημοκρατικού τόξου. Ο κ. Καστρινός έθεσε επί τάπητος όλα τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τον δήμο πραγματοποιώντας παράλληλα ιδιαίτερη μνεία στις αναπτυξιακές προοπτικές της περιοχής. Αναφορικά με τις επερχόμενες ευρωεκλογές, ο Δήμαρχος Πηνειού επανέλαβε ότι παραμένει «υπέρ της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας παρά τις όποιες αρνητικές συνέπειες που επιφέρει η διεθνοποίηση». Προς αυτή την κατεύθυνση επεσήμανε ότι επιβάλλεται να εκπροσωπούν την Ελλάδα στο Ευρωκοινοβούλιο άνθρωποι ικανοί που να μπορούν θα ασκήσουν σοβαρές πολιτικές.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής κ. Ανδρέας Σπυρόπουλος άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή την τοποθέτηση του κ. Καστρινού και δεσμεύτηκε ότι τόσο με τη σημερινή ιδιότητά του –ως γενικός γραμματέας του ΠΑ.ΣΟ.Κ.- ΚΙΝΑΛ- όσο και με αυτή του ευρωβουλευτή –εφόσον εκλεγεί- θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες επίλυσης των προβλημάτων του Δήμου, στηρίζοντας παράλληλα τις αναπτυξιακές προοπτικές του. Αναφερόμενος τέλος στο διακύβευμα  των ευρωεκλογών σημείωσε ότι «πέρα από τα μεγάλα θέματα της Ευρώπης, -οι ευρωεκλογές- είναι σημαντικές ώστε η Ελλάδα να αποκτήσει μια ισχυρή αντιπολίτευση· […] ζητάμε από τους πολίτες να μας εμπιστευτούν αυτό τον ρόλο και στη συνέχεια, στις εθνικές εκλογές, να κρίνει ο κόσμος ποια δύναμη θα τον κυβερνά». 

Σημειώνεται ότι στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμη ο πρόεδρος του ΤΕΕ Νομού Ηλείας κ. Χρήστος Γεωργακόπουλος και ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝΑΛ στις τελευταίες εθνικές εκλογές και δικηγόρος Μισέλ Αμπού – Χάντμπα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο κτίριο Σισίνη σε θερμό κλίμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ