Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠαγκόσμιο Πρωτάθλημα AKROPOLIS JET RAID 2024:Μαγνητίζει η Κουρούτα

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AKROPOLIS JET RAID 2024:Μαγνητίζει η Κουρούτα

Τα πάντα είναι έτοιμα για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Ένα τεράστιο αθλητικό  το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AKROPOLIS JET RAID 2024 θα διεξαχθεί στην Κουρούτα και θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 3 Ιουνίου. Ο θεαματικός αγώνας μηχανοκίνητου αθλητισμού διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Όμιλο JETSPORT και JET RAID ORGANIZATION και συνδιοργανωτής είναι η AHEPA HELLAS- Ηλεία -τμήμα 47 «Ανδρέας Παπαδάκος». Συνδιοργανωτής είναι επίσης ο Δήμος Ήλιδας, ενώ οι αγώνες θα γίνουν με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Πρόκειται για έναν αγώνα όπου θα συμμετάσχουν 80 πρωταθλητές του jetski από 20 χώρες, ενώ υπάρχει και κατηγορία με συμμετοχή ερασιτεχνών αθλητών απ’ όλη την Ελλάδα.

Ανδρέας Παπαδάκος : «Είμαστε πανέτοιμοι…»

Ενόψει του σπουδαίου αθλητικού γεγονός, χθες δόθηκε συνέντευξη τύπου από τους διοργανωτές που δήλωσαν πανέτοιμοι από όλες τις απόψεις. Πρώτος πήρε τον λόγο ο Ανδρέας Παπαδάκος Πρόεδρος της AHEPA ELLAS -τμήμα 47 ο οποίος έβαλε απλόχερα τη σφραγίδα του προκειμένου να έρθει μια τόσο  μεγάλη διοργάνωση στην Κουρούτα. «Πρόκειται για ένα παγκόσμιο αθλητικό γεγονός που θα  κάνει γνωστή την Κουρούτα σε όλο τον κόσμο.  Είμαι υποχρεωμένος να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν στην όλη  προσπάθεια καθώς και τους χορηγούς.  Είμαστε πανέτοιμοι από όλες τις απόψεις  και απευθύνουμε κάλεσμα στον κόσμο να δώσει το παρών»

Α. Βαρνακιώτης: «Φτάσαμε στον  προορισμό μας…»

Τοποθέτηση είχαμε και από τον πρόεδρο της Συντονιστικής Επιτροπής κ.  Ανδρέα Βαρνακιώτη. «Όλα θα πάνε καλά καθώς φτάσαμε στον προορισμό μας.    Ο αγώνας θα είναι επιτυχής και στόχος είναι να γίνει θεσμός.  Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και πολιτιστικές εκδηλώσεις, ενώ πρόκειται για ένα γεγονός που  θα δώσει πνοή σε ολόκληρη την περιοχή του Δήμου  Ήλιδας και όχι μόνο»

Γ. Κράλλης: «Θ’ αφήσει το στίγμα του…»

Ο Αντιδήμαρχος  Αθλητισμού  στο Δήμο Ήλιδας  Γιώργος Κράλλης,  έδωσε το παρών στη συνέντευξη τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Καλωσορίζουμε στην όμορφη Κουρούτα μας όλα τα πληρώματα και πιστεύουμε  ακράδαντα πως είναι ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός που θ’ αφήσει το στίγμα του στην περιοχή μας και όχι μόνο. Απομένουν λίγα 24 ώρα για την έναρξη των αγώνων  και απευθύνουμε κάλεσμα στον κόσμο να δώσει το παρών»

Κ. Παρράς: «Σπουδαίο αθλητικό γεγονός…»

Στη χθεσινή συνέντευξη μίλησε και ο Κώστας Παρράς πρόσωπο που είχε πάρει μέρος  το 2018 σε τέτοιου είδους αγώνες : «Πρόκειται για ένα σημαντικό γεγονός με τον αγώνα να είναι σκληρός και καλούμε όλους να δώσουν το παρών. Συγχαρητήρια και μπράβο στους διοργανωτές».

Παράλληλα στη χθεσινή συνέντευξη τοποθετήθηκε και  Μπρούνο Κάζα αλυτάρχης αγώνα από την Ουρουγουάη, ενώ το παρών έδωσε και  ο Άκης Χουζούρης Γεν. Γραμματέας του Δήμου Ήλιδας 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ