Κρήτη: Blogger έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού – Η σοκαριστική φωτογραφία και τα μηνύματα στήριξης στο Twitter

Θύμα ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της φέρεται να έπεσε η food blogger, Στεφανία Τζαφέρη, που ζει στην Κρήτη.

Όπως φαίνεται από την σοκαριστική φωτογραφία που η ίδια ανήρτησε στο twitter, έχει υποστεί κακοποίηση, με το δεξί της μάτι να έχει μελανιάσει και να είναι τόσο πρησμένο που σχεδόν να έχει κλείσει .

Όλη η δεξιά πλευρά του προσώπου της είναι σε άθλια κατάσταση.

«Έτσι για να υπάρχει»

Στην ανάρτηση στο Twitter γράφει «Έτσι για να υπάρχει», εννοώντας ότι θέλει να έχει αποδεικτικό στοιχείο, όπως παραδέχτηκε και σε σχόλιό της στη συγκεκριμένη ανάρτηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως κάτω από τη φωτογραφία, υπάρχει “βροχή” σχολίων από χρήστες που της εκφράζουν τη συμπαράστασή τους και την παρακινούν να φύγει από το σπίτι και να πάει στην αστυνομία και την εισαγγελία.

Μάλιστα, η κινητοποίηση και στήριξη του κόσμου φαίνεται πως της έδωσε κουράγιο να πάει στην Αστυνομία και να πει την αλήθεια στους γιατρούς του νοσοκομείου για το πώς κατέληξε σε αυτήν την κατάσταση.

«Update: έχω επικοινωνήσει με την αστυνομία, έδωσα κατάθεση στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, αργότερα με μετέφεραν στο Βενιζέλειο Ηρακλείου με ΕΚΑΒ για επιπλέον οφθαλμολογικές εξετάσεις και τώρα έχω πάρει εξιτήριο και επιστρέφω σπίτι. Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον» έγραψε σε νεότερο tweet.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ