Γιάννης Ζουγανέλης κατά Big Brother και Bachelor: «Δεν γίνεται να γίνει πρότυπο της γυναίκας η κάθε ”τσόντα”»

Για τα πρότυπα που δημιουργούνται μέσω των social media αλλά και των ριάλιτι, μίλησε, μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Ζουγανέλης, σε συνέντευξη που έδωσε στο ένθετο «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά».

Ο καλλιτέχνης, φανερά ενοχλημένος με τις εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης ξεσπά δηλώνοντας την αποστροφή του για τέτοιου είδους προγράμματα, ενώ του προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι τα ριάλιτι που υποβαθμίζουν τη γυναίκα «άνθισαν», ύστερα από τις καταγγελίες για παρενοχλήσεις και το κίνημα #metoo.

Απόσπασμα της συνέντευξης του Γιάννη Ζουγανέλη

«Έχω τεράστια αποστροφή στα ριάλιτι και ειδικά στο Big Brother. Δεν περίμενα με ένα κίνημα τεράστιο παγκοσμίως σαν το #metoo να υπάρχει εκπομπή όπου να εκτίθενται τόσο πολύ οι γυναίκες, όπως σε αυτό και στο The Bachelor. Τα άλλα τα σόου με τα τραγούδια έχουν μια αξιοπρέπεια», είπε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης παραδέχεται πως αγαπά την τηλεόραση, γι’ αυτό και τον ενοχλεί πολύ όταν «η μία εκπομπή μιλά για το τι κάνει η άλλη εκπομπή. Δεν αφορά τον κόσμο αυτό, θα υπάρξει αποστροφή. Έρχεται και το τέλος του lifestyle, γιατί δεν γίνεται να γίνει πρότυπο της γυναίκας η κάθε τσόντα. Είναι δυνατόν τώρα;».

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ