Επίθεση με βιτριόλι: Νέες δηλώσεις του δικηγόρου του 40χρονου μετά τον σάλο

Σάλος προκλήθηκε τις προηγούμενες ημέρες με τον δικηγόρο του 40χρονου, το όνομα του οποίου φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση με το βιτριόλι.

Ο Δημήτρης Γκαβέρας, επικοινώνησε με τους δικηγόρους της Ιωάννας Παλιοσπύρου και διέψευσε ότι έκανε δηλώσεις στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου. Επίσης σε επικοινωνία με δημοσιογράφο της εκπομπής “Πρωινό” έκανε λόγο για συρραφή παλαιότερων δηλώσεών του.

“Γιατί δεν αναφέρει καμία από τις δυο πλευρές την αληθινή αιτία ή την αφορμή; Δεν μπορεί να έγινε όλο αυτό χωρίς σπουδαίο λόγο. Ποιος είναι άραγε αυτός; Θα αποκαλυφθεί στην ακροαματική διαδικασία; Ο εντολέας μου δεν έχει λάβει κλήση να καταθέσει ως μάρτυρας και φυσικά αν αυτό συνέβαινε δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να καταθέσει” είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ο κ. Γκαβέρας και η συγκεκριμένη δήλωση προβλήθηκε ως κάρτα στην εκπομπή το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η συγκεκριμένη δήλωση, ότι δηλαδή δεν έχει ακουστεί όλη η αλήθεια και από τις δύο πλευρές προκάλεσε την οργή της Ιωάννας.

Επιπλέον, η παρουσιάστρια της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” δεν έκρυψε την ενόχλησή της με αυτή την εξέλιξη, καθώς όπως τόνισε αμφισβητήθηκε η αξιοπιστία της εκπομπής.

Ο δικηγόρος του 40χρονου Δημήτρης Γκαβέρας, μιλώντας στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι” ανέφερε πως η εκπομπή έπαιξε αυτούσιες τις δηλώσεις του.

«Οι δηλώσεις μου που φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή σας, είναι αυτούσιες. Τις είχα δώσει στην συνάδελφό σας, Οριάνα Δημητρά, όταν μου ζήτησε να κάνω δήλωση για την επίθεση με το βιτριόλι. Της είπα ότι δεν μπορώ να πω κάτι για το θέμα, και τις έστειλα δημόσιες δηλώσεις που έχω κάνει τους τελευταίους 16 μήνες. Εγώ τους τελευταίους 16 μήνες δεν έχω βγει σε κανένα μέσο, δεν έχω κάνει κάποια δήλωση» υποστήριξε σήμερα.

Αυτό, που όπως είπε, τον προβλημάτισε, είναι ότι «πληροφορήθηκα ότι υπάρχουν δηλώσεις που αφορούν την Ιωάννα και το ήθος της. Αν είναι δυνατόν. Τους εξήγησα ότι εγώ δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο».

«Δεν παραποιήσατε τα λόγια μου. Απλά εγώ δεν έκανα καμία δήλωση που να αφορά την Ιωάννα ή το ήθος της» κατέληξε ο δικηγόρος, δείχνοντας πως η εκπομπή και η ρεπόρτερ της κάνουν άρτια και έντιμα την δουλειά τους.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ