«Δεν θα μας τελειώσετε, εμείς θα σας τελειώσουμε!»

Μόλις χθες ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Άγγελος Συρίγος ανακοίνωσε και επίσημα την μεταφορά της Γεωπονίας από την Αμαλιάδα στο Μεσολόγγι, ενώ άφησε να εννοηθεί πως θα χαθεί και η Μουσειολογία από τον Πύργο.

Έκπληκτος διαπιστώνω πως αυτή η «μαύρη» είδηση για την Ηλεία, εκφρασμένη από τα πιο επίσημα χείλη, έμεινε ασχολίαστη από Δημάρχους, Βουλευτές και λοιπούς αιρετούς! Δηλαδή, η κυβέρνηση ανακοινώνει πως μας εξαφανίζει από τον χάρτη, πως δεν μας υπολογίζει, κι εμείς απλά δεχόμαστε πειθήνια τις προθέσεις της.

Οι κυβερνητικοί Βουλευτές μας έλεγαν πριν λίγες ημέρες να μην ανησυχούμε, τώρα σώπασαν. Ας τους κρίνουν οι πολίτες στις επερχόμενες εκλογές. Οι Δήμαρχοι έλεγαν πως θα φτάσουν στον πρωθυπουργό για θέμα. Άφαντοι τώρα κι αυτοί.

Προσωπικά, ως ένας απλός και ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Πηνειού, αλλά πάνω από όλα ως Ηλείος, αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω την οργή όλων των συμπολιτών μου: Δεν θα μας τελειώσετε, εμείς θα σας τελειώσουμε! Εάν η κυβέρνηση αρπάξει τα Πανεπιστημιακά Τμήματα από την Ηλεία, δεν θα βρει στις κάλπες ούτε μία ψήφο από κανέναν σώφρονα Ηλείο. Τόσα απλά!

Ναι, μπορεί να βρεθούν αρκετοί πρόθυμοι να σας ψηφίσουν, γιατί βάζουν το κόμμα πάνω από την Ηλεία, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία του ηλειακού λαού θα σας «μαυρίσει»!

Κοροϊδία με τον δρόμο, κλοπή με τα Πανεπιστημιακά Τμήματα.

Η Ηλεία έχει δύναμη και θα σας το αποδείξει!

Πάνος Θεοδωρακόπουλος

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Πηνειού

Ηλείος πολίτης και ψηφοφόρος

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ