Αμαλιάδα: Συνελήφθη άνδρας για κλοπές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και γραφείο

218

Συνελήφθη στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, το μεσημέρι της Παρασκευής, στην Αμαλιάδα, ο κατηγορούμενος εισήλθε σε γραφείο Νοσοκομείου και αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο, ημεδαπής γυναίκας, αξίας 400 ευρώ.

Ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε το απόγευμα της ίδιας ημέρας, από τους αστυνομικούς να κινείται πεζή, σε κοντινή απόσταση από τους τόπους τέλεσης των κλοπών και ακινητοποιήθηκε για έλεγχο, κατά τον οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα γραμμάριο ηρωίνης σε βραχώδη μορφή, ένα ρολόι, ένα κινητό τηλέφωνο και ένα κατσαβίδι.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του συλληφθέντα, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν, ένα κινητό τηλέφωνο.

Από την έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, προέκυψε ότι ο συλληφθείς είχε διαπράξει, από τις 28-4-2023 μέχρι και τις 4-5-2023, στην ίδια περιοχή, ακόμη τέσσερις κλοπές (μια τετελεσμένη – τρεις απόπειρες) σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, από τα οποία είχε αφαιρέσει ένα ρολόι και ένα κινητό τηλέφωνο, αξίας 350 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.