Την περασμένη Κυριακή: Νέα σύσκεψη στο Τζαμί για τα φωτοβολταϊκά στο Φράγμα

Τις επόμενες κινήσεις τους ενάντια στην εγκατάσταση φωτοβολταϊκών πάνελ στις παραλίμνιες εκτάσεις της Λίμνης Πηνειού συζήτησαν το μεσημέρι της Κυριακής οι κάτοικοι και οι πρόεδροι της ευρύτερης περιοχής, μαζί με τους φορείς σε μια ακόμα εκδήλωση που διοργάνωσε στο κατάστημα Τζαμί Village Ευσταθόπουλος, ο Σύλλογος Λίμνης Πηνειού Ήλιδας με «οικοδεσπότη» και συντονιστή της εκδήλωσης τον κ. Γιάννη Παρασκευόπουλο.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του πρόσφατα εκλιπόντα δικηγόρου και πολιτευτή Θεόδωρου Βλαγκούλη, ο οποίος είχε αναλάβει τη νομική διερεύνηση του θέματος.

Στην εκδήλωση τοποθετήθηκε πρώτος  ο κ. Γιάννης Παρασκευόπουλος, ενώ στη συνέχεια τον λόγο έλαβαν η βουλευτής της Ν.Δ. Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, η υποψήφια βουλευτής στην Α Πειραιά και Νομική Σύμβουλος του κ. Παρασκευόπουλου κα Ζωή Ρούσου, ο πρώην δήμαρχος Ήλιδας κ. Δημήτρης Κράλης, οι δικηγόροι που μετέχουν στη νομική διερεύνηση του θέματος κα Κλεονίκη Γκουβίτσα και κ. Γεράσιμος Παπαγιανόπουλος, ο πρώην δήμαρχος Πηνείας (και δημοτικός σύμβουλος) κ. Βασίλης Παπαδόπουλος, ο πρώην αντιδήμαρχος (και δημοτικός σύμβουλος) κ. Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο καθηγητής – ιστορικός κ. Γεώργιος Κουρκούτας, ο διευθυντής του Εσπερινού Σχολείου Αμαλιάδας κ. Γιάννης Χριστόπουλος, η πρώην βουλευτής Έφη Γεωργοπούλου Σαλτάρη, πρόεδροι και κάτοικοι της περιοχής.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ