Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΜε κλειστά τα φώτα διαμαρτύρεται σήμερα η εστίαση του Πύργου: «Το ρεύμα...

Με κλειστά τα φώτα διαμαρτύρεται σήμερα η εστίαση του Πύργου: «Το ρεύμα μας σκοτώνει!»

Με κλειστά τα φώτα στις επιχειρήσεις τους θα διαμαρτυρηθούν σήμερα οι επαγγελματίες της εστίασης του Πύργου, ενάντια στις υπέρογκες αυξήσεις των λογαριασμών ρεύματος. Για το θέμα δόθηκε χθες το απόγευμα συνέντευξη Τύπου στο Επιμελητήριο Ηλείας από το Δ.Σ. του Συλλόγου Εστίασης Πύργου «Διόνυσος», καθώς και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηλείας.

 Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Τζαμαλής: «Η εστίαση καλείται εδώ και δύο χρόνια κυνηγημένη ως βασικός υπαίτιος για την εξάπλωση της πανδημίας να σηκώσει πολλά και δυσβάσταχτα βάρη, μείωση δυναμικής των καταστημάτων, μείωση πελατών όπως και οι συνεχόμενες αναστολές λειτουργίας των καταστημάτων έχουν γίνει θηλιά στο λαιμό του επιχειρηματία.

Οι επιχειρήσεις πια δεν μπορούν να καλύψουν ούτε τις βασικές τους ανάγκες και αντί το κράτος να ελαφρύνει την πίεση που δέχεται ο κλάδος έρχεται να προσθέσει και τις υπέρογκες αυξήσεις στην ενέργεια που είναι τουλάχιστον δύο φορές πάνω τα τιμολόγια σε σχέση με την αντίστοιχα περσινά.

Διαμαρτυρόμαστε λοιπόν την Τετάρτη και συμβολικά κλείνουμε τα φώτα στα καταστήματα μας στις 19:00. Μας ενοχλεί πολύ να βλέπουμε  μαγαζί που κρατήθηκε δύο χρόνια ανοιχτό  με τα μέτρα  covid και τώρα με την απαράδεκτη αύξηση στο ρεύμα να μένει κλειστό από την μια στιγμή στην άλλη».

Μ. Δημητρόπουλος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ