Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΗλείαΕπισκέφθηκε και την 116 Π.Μ.: Στην 117 Π.Μ. ο Νίκος Χαρδαλιάς

Επισκέφθηκε και την 116 Π.Μ.: Στην 117 Π.Μ. ο Νίκος Χαρδαλιάς

Την 117 Π.Μ. επισκέφθηκε ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Ηλεία για την κηδεία του ήρωα Χαράλαμπου Καραγκούνη. Όπως έγραψε ο Υφ. Εθν. Άμυνας στην προσωπική του σελίδα στο fb:

«Επισκέφτηκα τις 116 και 117 Πτέρυγες Μάχης της Πολεμικής μας Αεροπορίας, στον Άραξο και στην Ανδραβίδα, όπου και είχα την ευκαιρία να συναντήσω τα στελέχη μας και να ενημερωθώ για την αποστολή τους, αλλά και τις τρέχουσες επιχειρησιακές δραστηριότητές τους.

Επίσης είχα την ευκαιρία να γνωρίσω και να συνομιλήσω με τους πιλότους μας και τους τεχνικούς των αεροσκαφών επιφυλακής (readiness) των 336 και 338 Μοιρών και να διαπιστώσω για μια ακόμη φορά το εξαιρετικό επίπεδο ετοιμότητας και επαγγελματισμού τους.

Το στελέχη της Πολεμικής μας Αεροπορίας αγωνίζονται καθημερινά, άοκνα, ψηλά στους ουρανούς μας, για την υπεράσπιση των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων και των εθνικών μας συμφερόντων, έτσι ώστε να συνεχίσει η Πατρίδα μας να είναι ισχυρή και στους αιθέρες και να αποτελεί μια αξιόπιστη δύναμη ειρήνης και σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.

​Η Πολιτεία έχει την υποχρέωση να στηρίξει τις προσπάθειες των στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας με όλα τα δυνατά μέσα, ώστε να συνεχίσουν να είμαι η άμεση δύναμη αποτροπής στους ελληνικούς ουρανούς. Η υποχρέωση αυτή γίνεται πράξη με την υποστήριξη των μέσων, την αναβάθμιση των υπαρχόντων αεροσκαφών και την απόκτηση νέων υπερσύγχρονων.

​Ο ελληνικός λαός είναι υπερήφανος και μπορεί με αίσθημα ασφάλειας να ασχολείται με τα ειρηνικά του έργα…

Αιέν Υψικρατείν!

Νίκος Χαρδαλιάς».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ


Warning: Undefined array key 0 in /home/protinews/public_html/wp-content/plugins/text-to-audio/includes/TTA_Helper.php on line 336

Warning: Undefined array key 0 in /home/protinews/public_html/wp-content/plugins/text-to-audio/includes/TTA_Helper.php on line 336