Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήUncategorizedΞενοφών – Παναρκαδικός0-3: Χωρίς εκπρόσωπο στη Γ’ Εθνική

Ξενοφών – Παναρκαδικός0-3: Χωρίς εκπρόσωπο στη Γ’ Εθνική

Δεν τα κατάφερε ο Ξενοφώντας Κρεστένων καθώς ηττήθηκε από τον Παναρκαδικό με σκορ  0-3 στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του και πλέον απώλεσε κάθε ελπίδα που είχε για άνοδο.  Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Νομός Ηλείας δεν θα έχει εκπρόσωπο στη Γ΄ Εθνική στο νέο πρωτάθλημα, εξέλιξη αρνητική.

Έχασε από μια ανώτερη ομάδα

Όσον αφορά το παιχνίδι, ο Ξενοφώντας παρουσίασε ένα πολύ μέτριο πρόσωπο ειδικά στο πρώτο ημίχρονο χάνοντας δίκαια από έναν Παναρκαδικό που έκοψε πρώτος και αήττητος το νήμα στα μπαράζ ανόδου και βρίσκεται στη Γ’ Εθνική. Οι Αρκάδες ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο μέρος διάστημα στο οποίο πέτυχαν και τα τρία τέρματα. Η αρχή έγινε στο 13’ όταν ο Παναρκαδικός κέρδισε πέναλτι και ο Στρέμπας από τα έντεκα βήματα δεν αστόχησε κάνοντας το 0-1, ενώ στο 28’ ο Σαραντόπουλος με ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ διεύρυνε το δείκτη του σκορ στο 0-2. Το  0-3  για τον Παναρκαδικό σημείωσε ο Στρέμπας στο 33’ με σουτ,  ενώ ο οι φιλοξενούμενοι στο 25’  είχαν σουτ με τον Σαραντόπουλο που έγλειψε το δοκάρι. Ο Ξενοφώντας θα μπορούσε πάντως να είχε προηγηθεί στο 3’ αλλά το σουτ του Μπακατσέλου από καλή θέση πέρασε άουτ, ενώ στο   43’ σουτ του Κωνσταντόπουλου κόντραρε σε αμυντικούς.

Πιο ισορροπημένο το δεύτερο μέρος

Όσον αφορά το δεύτερο μέρος το ματς ήταν πιο ισορροπημένο, με τον Ξενοφώντα στο 53’  να έχει σουτ με τον Κρίκο που έδιωξε ο Καψιμάλης ενώ δέκα λεπτά αργότερα σουτ του ίδιου παίκτη βρήκε το δοκάρι.  Στο 80’ ήταν η σειρά του Παναρκαδικού να έχει δοκάρι με τον Οπόκου, ενώ στο  88’ μετά από σέντρα του Γκότση ο Κωνσταντόπουλος σούταρε αλλά ο τερματοφύλακας του Παναρκαδικού έδιωξε δύσκολα.

Ξενοφών: Κουτρουμπής,  Γαλανόπουλος, Φερεκίδης(66’ Κουτσογιαννάκης),  Κολόκας,  Μπέριος, Αστερόπουλος(66’ Διονυσόπουλος),  Κρίκος, Τσίγκρηλας(13’ λ.τ. Κωνσταντόπουλος),  Δρακόπουλος, Μπακατσέλος(60’ Γκότσης), Σκοζάι

Παναρκαδικός:  Καψιμάλης(78’ Γκατζιώλης),  Αφματάι(64’ Γ. Αλεξανδρής),  Οπόκου,  Νάνος, Πλεμμένος, Μιχόπουλος,  Δ. Λυμπερόπουλος(72’ Κόσκολος), Στρέμπας,  Ν. Λυμπερόπουλος(46’ Παπαλάμπρος),   Σαραντόπουλος(64’ Τασσόπουλος),  Τσακωνάκος

Μπαράζ ανόδου

6η αγωνιστική

Αποτελέσματα

Ξενοφών Κρεστένων – Παναρκαδικός                                   0-3

Μιλτιάδης – Θύελλα Αμπελοκήπων                                      6-0
Ατρόμητος Πατρών – Παλληξουριακός                                 3-0
Ρεπό ο Πανγυθεατικός

Η βαθμολογία

Σε έξι    αγωνιστικές

Παναρκαδικός                                                 16

Μιλτιάδης                                                        9

Πανγυθεατικός                                                8

——————————————————————–

Παλληξουριακός                                             6

Ξενοφών                                                         4

Θύελλα Αμπ.                                                  4

Ατρόμητος Πατρ.                                            3

Η επόμενη

Ατρόμητος Πατρών – Ξενοφών Κρεστένων
Παλληξουριακός – Μιλτιάδης
Θύελλα Αμπελοκήπων – Πανγυθεατικός
Ρεπό ο Παναρκαδικός

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ