Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΚιλκίς: Ελεύθερος υπό όρους ο 54χρονος κτηνοτρόφος που πυροβόλησε και σκότωσε Γεωργιανό...

Κιλκίς: Ελεύθερος υπό όρους ο 54χρονος κτηνοτρόφος που πυροβόλησε και σκότωσε Γεωργιανό ληστή

Προφυλακίστηκε ο 38χρονος για την απόπειρα ληστείας

Ελεύθερος αφέθηκε, μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 54χρονος κτηνοτρόφος που το βράδυ της Δευτέρας πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα έναν 45χρονο που μαζί με δύο συνεργούς του αποπειράθηκαν να τον ληστέψουν την ώρα που κοιμόταν στην κτηνοτροφική του μονάδα στις Μουριές Κιλκίς.

Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο 54χρονος αφέθηκε ελεύθερος υπό τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της αυτοπρόσωπης εμφάνισης του στο Αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Σε δήλωσή του στο protothema.gr, ο συνήγορος υπεράσπισης του κτηνοτρόφου, Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, ανέφερε ότι πρόκειται για μια πολύ τίμια και δίκαιη απόφαση σχετικά με όσα επικαλέστηκε εξ αρχής ο εντολέας του και αποδείχθηκε ότι ήταν σε κατάσταση άμυνας απέναντι στην απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε από τους κατηγορούμενους για απόπειρα ληστείας.

Την ίδια ώρα ο 38χρονος που ισχυρίζεται ότι δεν πήγε μαζί με τους υπόλοιπους τρεις για ληστεία αλλά για να ζητήσουν τον λόγο από τον κτηνοτρόφο επειδή, σύμφωνα με τους ίδιους, ασέλγησε σε βάρος του ανήλικου γιου του, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, μετά την απολογία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώπιον του ανακριτή ανέφερε ότι «μόλις έμαθα αυτό που έγινε με τα παιδιά μου έχασα τη γη κατά από τα πόδια μου. Πήγα να του ζητήσω τον λόγο. Ο κτηνοτρόφος μπήκε μέσα και κλείδωσε την πόρτα πήρε το όπλο και πυροβόλησε. Ο φίλος μου προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα».

protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ